Evenimentul Zilei > Social > 10 Motive pentru care Kindle eReaders sunt mai bune decât cărțile clasice (P)
10 Motive pentru care Kindle eReaders sunt mai bune decât cărțile clasice (P)

10 Motive pentru care Kindle eReaders sunt mai bune decât cărțile clasice (P)

Unii preferă să citească ebookuri, în timp ce alții rămân fideli cărților clasice. Nu există o variantă corectă și una greșită, însă fiecare opțiune are propriile avantaje și dezavantaje.

Sunt multe persoane care atunci când încep să citească ebook-uri kindle nu se mai pot întoarce la cărțile clasice. Ebook-urile kindle ereaders sunt mai convenabile din multe puncte de vedere și oferă mai multe avantaje decât cărțile clasice. 

Iată o listă cu 10 motive pentru care Kindle  ebook reader poate concura oricând cu o carte clasică și poate chiar să câștige. 

 

 1. Economiseșți spațiu. Cărțile electronice nu ocupă spațiu fizic. Prin urmare, nu ai nevoie de rafturi masive sau biblioteci mari. Nu trebuie să transporți cutii pline de cărți atunci când te muți sau atunci când pleci în vacanță și vrei să-ți iei de citit cu tine. 

 

 1. Pe eBook kindle ereader poți să-ți personalizezi ușor dimensiunea fontului, grosimea fontului și aspectul paginii. 

 

 1. Cu kindle ebook ai lumină integrată pentru a citi confortabil în timpul nopții sau atunci când lumina este slabă. De asemenea, poți folosi lumina fără să deranjezi pe nimeni. 

 

 • E-Book Reader Amazon Kindle Oasis, Ecran 7″, 300 ppi, 8GB, Wi-Fi, read books, Waterproof (Negru) = 1199 lei

 

 • E-Book Reader Kindle PaperWhite 2018, Ecran Carta e-ink 6″, Waterproof, 8GB, Wi-Fi (Negru),  paperwhite 3rd = 629 lei

 

 1. Cărțile clasice se uzează, dar ebook-urile nu. Poate că ai observat că atunci când citeșți de două ori o carte, aceasta tinde să se destrame. În cazul unui ebook amazon kindle touch , acest lucru nu se întâmplă. 

 

 1. Cu ajutorul unui kindle practic poți să porți o bibliotecă de câteva mii de cărți la tine în geantă sau în buzunar… oriunde ai merge. Vei putea citi cu ușurință mai multe cărți în același timp. 

 

 1. Confidențialitate. Cu un original kindle cu  touchscreen display , poți citi în public orice, fără ca cei din jur să vadă coperta cărții sau despre ce subiect este aceasta. 

 

 1. Kindle oferă funcții suplimentare, cum ar fi un dicționar integrat, suport pentru mai multe limbi. De asemenea, poți adăuga ușor evidențieri pe text și notițe, fără să deteriorezi cartea. Poți căuta o mulțime de lucruri online și multe altele. 

 

 1. E mai ușor să ții în mână un ebook reader amazon kindle decât o carte voluminoasă. Acest lucru face ca kindle să fie mai ușor de transportat peste tot. 

 

 1. Având un kindle ebook readers la dispoziție, poți descărca ușor cărți oricând doreșți fără să mergi la magazin sau să aștepți să-ți vină o anumită carte prin curier. De asemenea, poți împrumută cărți electronice din bibliotecile publice fără a fi nevoie să ieși din casă. 

 

 1. În fine, este mult mai ușor să ai grijă de un Kindle device, decât de niște cărți. Practic, basic kindle va fi simplu de menținut curat. În schimb, pe cărțile clasice se adună praful, iar paginile se pot păta. Există și modele Kindle waterproof, rezistente la apă. 

Având în vedere toate aceste avantaje pe care le oferă un Kindle eBook reader, nu este de mirare că tot mai multe persoane pasionate de citit iau în calcul cărțile electronice. Sigur, cărțile clasice au farmecul lor, dar dincolo de nostalgie, eBook-urile Kindle sunt mult mai confortabile, convenabile, flexibile și actuale.