Evenimentul Zilei > Politica > Zvon în PNL: Marian Munteanu se retrage. CINE i-ar lua locul
Zvon în PNL: Marian Munteanu se retrage. CINE i-ar lua locul

Zvon în PNL: Marian Munteanu se retrage. CINE i-ar lua locul

Pe fondul unor proteste tot mai virulente la adresa candidaturii sale la Primăria Capitalei, unele voci din PNL susţin că în această seară, Marian Munteanu ar urma să se retragă din funcţia de candidat al liberalilor la Primăria Capitalei.

Azi, Munteanu a fost contestat şi de candidaţii PNL la Primăria Sectorului 5, respectiv 6, Ovidiu Raeţchi şi Răzvan Mironescu.

Într-un interviu pentru ziare.com, deputatul PNL Ovidiu Raețchi îl contrazice pe Marian Munteanu, care a afirmat că nu știe dacă Zelea Codreanu a fost un criminal. De asemenea, el a spus că va avea o campanie separată de Marian Munteanu. La rândul său, la câteva ore după anunţul lui Raeţchi, candidatul PNL la primăria Sectorului 6, Răzvan Mironescu a declarat că îşi va face acţiunile de campanie electorală independent de Marian Munteanu, afirmând că, înainte de a ieşi în stradă, Munteanu trebuie să îşi clarifice programul pentru Bucureşti.

Aceleaşi surse mai susţin că o variantă posibilă este cea a candidaturii lui Ciprian Ciucu, candidatul M10.

Cu toate acestea, alte voci din partid susţin că este prea târziu ca liberalii să schimbe pentru a patra oară candidatul la Primăria Capitalei.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.