Ziua Națională, la înălțime. „Noi suntem români”s-a cântat și în avion

Ziua Națională, la înălțime. „Noi suntem români”s-a cântat și în avion Sursa foto: Captură Video

Pasagerii unei curse Wizz Air au oferit un moment inedit și au cântat „Noi suntem Români” la peste 2.000 de metri altitudine. Cum un ansambl folcloric s-a numărat printre pasageri, evenimentul s-a transformat într-o adevărată festivitate.

Ziua Națională a fost sărbătorită și la înălțime. Aproximativ 200 de pasageri aflați la bordul unei aeronave Wizz Air au cântat la unison cântecul patriotic „Noi suntem români”. Întreaga scenă a fost filmată, iar filmulețul a fost publicat pe Facebook, devenind viral în foarte scurt timp.

Ziua Națională, sărbătorită la înălțime

Ziua Națională i-a prins pe membrii ansamblului folcloric „Dor Românesc” printre pasagerii cursei Wizz Air. Artiștii însoțiți de trompete și acordeoane au dat un pic de suflu interpretării ad-hoc. În spațiul on-line filmulețul a generat multă emoție, iar mesajele de felicitare au fost pe măsura actului artistic.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Felicitări, dragi români! Să fiți sănătoși și să aduceți țara pe drumul cel bun! Doamne ajută! La mulți ani!", a fost urarea unuia dintre cei care au apreciat momentul. "Frumos și emoționant moment. La mulți ani frumoasei noaste țări, România!", a comentat un altul pe Facebook.

Mesajele trimise de românii din Diaspora

De Ziua Națională nu aveau cum să fie uitați românii din Diaspora. „Felicitări! Foarte emoționat. La mulți ani, români de pretutindeni!" "La mulți ani, multă sănătate și bucurii, tuturor celor care trăiesc și simt românește!", sunt doar o parte din mesajele transmise de internauți conaționalilor din străinătate.

Ansamblul folcoric ”Dor Românesc” va urca de Ziua Națională pe scena din Piața Constituției din Capitală la cel mai mare Târg de Crăciun din România.

Ziua Națională, un eveniment tras la indigo

Un eveniment similar a avut-o protagonistă pe interpreta de muzică ușoară care i-a surprins pe pasagerii unei aeronave care zbura la Cluj. La scurt timp după ce însoțitoarea de zbor a terminat instructajul Andra a confiscat microfonul și a început să recite melodia ”Say Jesus”.

Videoclipul a adunat peste 20.000 de aprecieri în doar 10 ore de la postare. În clipul postat de Andra apare și Virgil Ianțu, prezentatorul TV nu a cântat însă după zâmbetul mare de pe buze putem aprecia că i-a plăcut surpriza.