"Ziua Canotajului", pe Lacul Herăstrău

"Ziua Canotajului", pe Lacul Herăstrău

A treia ediție a "Zilei Canotajului" are loc sâmbătă, în parcul Herăstrău. Evenimentul este organizat de Federația Română de Canotaj în parteneriat cu Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement Bucureşti.

Cei care se vor afla mâine, la ora 9.00, în Parcul Herăstrău vor putea urmări întreceri ale canotorilor, un spectacol organizat de Compania de teatru Passe-Partout Dan Puric şi o prezentare de modă semnată de designerul Liliana Turoiu Udrea.

"Este cea de-a treia ediție a „Zilei Canotajului” pe care o găzduim pe Lacul Herăstrău, cele anterioare fiind pe Snagov. Îi asteptăm pe toti susținătorii acestui sport minunat, alături de care dorim să aducem încurajările noastre canotorilor de performanță", a declarat Radu Popa , director general ALPAB.

La evenimentul de mâine sunt aşteptaţi sportivii de renume în canotajul românesc Elisabeta Lipă, Valeria Răcilă van Groningen, Viorica Susanu, Georgeta Damian, Doina Ignat, Sanda Toma, Emilia Ghiuzelea, Veronica Cochelea, Constanta Burcica, antrenorii Victor Mociani, Nicolae Gioga şi Mircea Roman.

Ne puteți urmări și pe Google News