Evenimentul Zilei > Politica > Ziaristul GERMAN, WAGNER, este de fapt un PROTESTATAR #REZIST. Jandarmii l-au RIDICAT IMEDIAT
Ziaristul GERMAN, WAGNER, este de fapt un PROTESTATAR #REZIST. Jandarmii l-au RIDICAT IMEDIAT

Ziaristul GERMAN, WAGNER, este de fapt un PROTESTATAR #REZIST. Jandarmii l-au RIDICAT IMEDIAT

Paul Arne Wagner, prezentat de o parte a presei ca fiind jurnalist german, ridicat de jandarmi miercuri seară din Piața Victoriei, este de fapt un cunoscut protestatar #rezist.

Paul Arne Wagner locuiește de mai mult timp în România și a realizat un reportaj în Teleorman difuzat însă numai de grupurile #rezist și nu de vreo publicație sau televiziune din Germania. 

Wagner a fost eliberat după 2 ore de audieri. El a afirmat la Realitatea TV că ar fi fost doar un simplu pieton în zonă, însă informațiile de pe pagina sa de facebook indică că este un vechi și cunoscut participant la protestele #rezist.

Wagner este căsătorit cu o româncă și de mai mult timp participă la demonstrațiile #rezist. Cei doi au și o pagină pe facebook, unde zilnic publică îndemnuri la proteste.

O fotografie de pe contul său de facebook îl prezintă în luna ianuarie când se certa cu un jandarm în fața sediului PSD.

El a avut mai multe conflicte și în trecut cu jandarmii la manifestațiile #rezist.

Pe facebook acesta se laudă că este un apropiat al lui Mălin Bot, un fost jurnalist care se consideră unul din liderii manifestației din Piața Victoriei, scrie Flux24.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: