Zenga, spre Lazio

Zenga, spre Lazio

Walter Zenga, fost antrenor al echipei Steaua, este aproape de a semna un contract cu echipa de fotbal Lazio Roma, după ce şi-a anunţat plecarea de la Catania, susţine presa italiană.

Potrivit publicaţiei „Tuttosport”, fostul portar de la Inter Milano şi Claudio Lotito, preşedintele de la Lazio, se vor întâlni la sfârşitul acestei săptămâni, pentru negocieri. Site-ul Tuttomercatoweb.com susţine că oficialii formaţiei din Roma i-ar fi propus lui Zenga un salariu de 500.000 de euro pe sezon.

„Toţi oamenii au un vis. Eu sunt ambiţios, iar visul meu este de a antrena echipa Inter Milano”, a declarat Zenga pentru postul de televiziune Sky, fără a comenta informaţiile privitoare la oferta venită de la gruparea lazială.     Săptămâna trecută, „Păianjenul” a anunţat că va părăsi banca tehnică a echipei Catania la finalul sezonului.

AC Milan are antrenor: Leonardo

Ne puteți urmări și pe Google News

Campion mondial în 1994, fostul mijlocaş brazilian Leonardo va prelua funcţia de antrenor al echipei AC Milan, susţine cotidianul „La Gazzetta dello Sport”. Actulalul director tehnic al grupării îl va înlocui pe Carlo Ancelotti, care a decis să plece după opt ani petrecuţi la cârma formaţiei milaneze.

În vârstă de 39 de ani, Leonardo s-ar afla la prima sa experienţă ca antrenor.

Potrivit presei, Ancelotti, care a câştigat de două ori Liga Campionilor cu AC Milan, în 2003 şi 2007, urmează să semneze un contract cu formaţia engleză Chelsea Londra.

CITIŢI ŞI: Zenga pleacă de la Catania

Zenga, dorit în Primera Division