1. Muzicianul care nu se poate opri din sughiţat

Chris Sands, 24 de ani, din Lincoln, sughiţă la fiecare doua secunde – şi, uneori, chiar şi atunci când este adormit. A încercat o mulţime de tratamente, inclusiv hipnoza şi yoga, dar nimic nu a funcţionat. Tânărul crede că problema lui provine de la un reflux gastric.

Sands, care este cântăreţ într-o formaţie numită Ebullient, a declarat ca boala i-a afectat cariera şi că a putut cânta doar de patru ori. În următoarele săptămâni, medicii de la Centrul Medical Nottingham îi vor introduce un tub în stomac pentru a monitoriza nivelurile de acid şi vor decide dacă o intervenţie chirurgicală este posibilă.

2. Fata care mănâncă doar Tic Tac

Ea este Natalie Cooper, o adolescentă de 17 ani, care are o boală misterioasă, ce o face să i se facă rău de fiecare dată când mănâncă ceva. Singurul produs pe care-l poate consuma fără a i se face rău este Tic Tac cu mentă.
Din motive pe care medicii nu sunt în măsură să le explice, bombonelele tia-tic sunt singurele pe care le poate mânca, restul alimentelor fiindu-i introduse în organism printr-un tub.

3. Băiatul care nu doarme niciodatăRhett Lamb este adesea capricios ca orice alt copil de trei ani, dar un lucru îl face complet diferit: el are o afecţiune medicală rară care nu îi permite să doarmă.

Rhett este treaz aproape 24 de ore pe zi, iar starea lui a uimit medicii de ani de zile.

După o serie de opinii contradictorii, Shannon şi David Lamb, părinţii copilului, au aflat ce era în neregulă cu micuţul lor: medicii l-au diagnosticat cu o boală extrem de rară numită malformaţia Chiari.
Când celulele creierului sunt strangulate, funcţii vitale ce controlează somnul, vorbirea, sistemul nostru circulator, chiar respiraţia sunt afectate.

4. Omul care nu simte frigul


Olandezul Wim Hof, cunoscut sub numele de Iceman, a înotat sub gheaţă şi a stat în containere pline cu gheaţă fără a păţi ceva. El a urcat pe Mont Blanc în pantaloni scurţi, într-un frig pătrunzător şi e întotdeauna în căutarea de noi provocări.

Oamenii de stiinta nu pot explica de ce olandezul de 48 de ani este capabil să reziste, şi chiar se simte bine, la temperaturi care ar putea fi fatale pentru restul muritorilor.

5. Femeie care are 200 de orgasme în fiecare zi

Sarah Carmen are 24 de ani şi 200 de orgasme pe zi, care apar de la orice unde de vibraţii. Ea suferă de Sindromul excitarii sexuale permanente (PSA), care creste fluxul de sânge la nivelul organelor sexuale. "Partenerii mei bărbaţi nu fac eforturi prea mari fiindcă ajung la orgasm foarte uşor", se destănuie tânăra care recent s-a despărţit de prietenul ei. Noii parteneri se străduiesc din răsputeri să ţină pasul cu cererile ei sexuale.

6. Tânăra care a supravieţuit 118 zile fără inimă

D’zhana Simmons din Carolina de Sud este literalmente un miracol medical. Adolescenta a trăit timp de aproximativ patru luni fără inima, în timp ce aştepta un cord nou.
Simmons a suferit de cardiomiopatie dilatativa, ceea ce înseamnă că inima ei era mărită şi că nu mai putea pompa sânge eficient. Chirurgii de la Spitalul de Copii Holtz din Miami i-au efectuat un transplant de inimă în data de 2 iulie 2008, dar noua inimă funcţiona cu întreruperi şi a trebuit să fie eliminată rapid.
Între timp, D’zhana a fost ţinut în viaţă de un dispozitiv artificial de pompare. "Ea a trăit pentru 118 de zile fără o inimă, cu o circulaţie susţinută doar de două pompe de sânge", a spus dr. Ricci, specialist în Chirurgie Cardiacă Pediatrică.

7. Femeia care a născut pe 10.10.10, 09.09.09 şi 08.08.08

O gospodină din Michigan celebrează naşterea fiicei ei pe 10.10.10. Fiul ei s-a născut pe 09.09.09, iar cea de-a treia fiică, cea mai mare, pe 08.08.08.
Barbara Soper, în vârstă de 36 de ani, susţine că cele trei naşteri nu au fost planificate.