Evenimentul Zilei > Actualitate > Zbor Bucureşti-Sibiu-Munchen anulat din cauza ceţii
Zbor Bucureşti-Sibiu-Munchen anulat din cauza ceţii

Zbor Bucureşti-Sibiu-Munchen anulat din cauza ceţii

Tarom a anulat astăzi cursa RO315 Bucureşti-Sibiu-Munchen, din cauza condiţiilor meteo de ceaţă, a declarat Ioan Mihalcea, responsabilul de comunicare al companiei.

"Cursa urma să decoleze de pe aeroportul Otopeni duminică dimineaţa la ora 6.35, din cauza ceţii a fost amânată, a fost reprogramată iniţial pentru ora 10.30, dar în cele din urmă a fost anulată din cauza condiţiilor meteo", a spus Mihalcea, citat de Agerpres.

Pasagerii acestei curse au fost direcţionaţi către alte zboruri, a adăugat reprezentantul Tarom.

Cursa era programată să decoleze de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" din Bucureşti la ora 6.35, să ajungă la Sibiu, de unde să plece la 7.50 şi să aterizeze la Munchen la ora 9.35.

Peste 60 de persoane aveau rezervări la cursa Bucureşti-Sibiu-Munchen şi retur, anulată din cauza ceţii. Potrivit lui Ioan Mihalcea, 32 de pasageri erau înregistraţi pentru zborul Otopeni-Munchen şi 30 pentru Munchen-Otopeni.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.