Evenimentul Zilei > Actualitate > Zâna, pe urmele lui Zăvoranu
Zâna, pe urmele lui Zăvoranu

Zâna, pe urmele lui Zăvoranu

Andreea Marin este plină de surprize: e din ce în ce mai beligerantă, iar apariţiile ei la TV sunt mult mai dese.

Zâna a declarat joi seară, în cadrul emisiunii lui Robert Turcescu, "Sub semnul întrebării", difuzată de B1, că-şi doreşte ca fiica ei să fie ferită de scandaluri, însă, până una-alta, ea nu face decât să pună gaz pe foc.
Marin a spus că soţul ei, Ştefan Bănică junior, este foarte tensionat şi că nu mai suportă scandalurile şi toate articolele apărute în presă şi că ar putea ceda la un moment dat. "Ştefan mai are un pic şi divorţăm, pentru că eu cred că s-a săturat şi el de astea", a spus Marin, într-o evidentă exagerare.
Mai mult, ea aproape a explodat atunci când incidentul prin care a trecut ea, când a fost "agresată" de reporteriţa Natalia Mateuţ, a fost comparat cu "ciocnirea" clasicei ei rivale, Mihaela Rădulescu, cu un paparazzi, care a făcut-o să părăsească România.
Dar, spre deosebire de fosta vedetă Antena 1, Marin s-a lăudat că n-are de gând să părăsească şi ea România, că nu este supărată pe toată ţara, deşi tot apare în emisiuni de televiziune, expunând publicul la toate "necazurile" ei, chiar dacă lucrurile care o supără nu prea merită spaţiu în prime time.
"Mihaela Rădulescu a fost de partea acelor publicaţii. De ce să ne ascundem? Acei ziarişti erau la petrecerile ei. Să o spunem direct. A trimis o scrisoare publică bârfindu-şi soţul. A trimis acea scrisoare pentru că o situaţie s-a întors împotriva ei. Ea nu a luat atitudine împotriva presei. A luat o atitudine împotriva acelei părţi a presei care a fost alături de ea şi s-a întors împotriva ei la un moment dat", a declarat, cu un vizibil aer de superioritate, fosta vedetă de televiziune.
Cât despre atitudinea "curajoasă" de a nu părăsi singura ţară în care este celebră şi care a făcut-o bogată, Zâna spune că va încerca să schimbe lucrurile din România, chiar dacă este supărată pe "trei maimuţoi" din presă. Incidentul cu Natalia Mateuţ i-a adus Andreei Marin o expunere mediatică pe care n-a mai avut-o de câţiva ani buni, chiar atunci când se pare că se pregăteşte de un nou început la TV.
TUR
Joi la B1, vineri la "Acces direct"
Andreea Marin şi-a continuat turul televiziunilor ieri, acceptând o invitaţie de la "Acces direct", unde se titra pe ecran că vedeta "a câştigat o bătălie împotriva presei de scandal". Marin şi-a explicat prezenţa în emisiune prin dorinţa de a clarifica declaraţiile făcute la emisiunea lui Robert Turcescu.
Despre divorţul de Bănică junior, Zâna a admis că declaraţia ei a fost "o glumă făcută din mers" şi a anunţat că au supărat-o declaraţiile ei scoase din context.

Despre Mihaela Rădulescu, ea a spus că nu mai vrea să comenteze acest subiect, deşi nu i-a pronunţat acesteia numele nicio clipă, vorbind de "cazul altei persoane publice, care şi-a luat bagajele şi a plecat în altă ţară". Marin a mai menţionat (şi la B1 şi la "Acces…") că există informaţii pe blogul ei, i-a rostit adresa, şi apoi a anunţat că nu mai are contact cu presa tabloidă.

  • Războiul divelor continuă. Mihaela Rădulescu: „Când diva îşi pune mâna în şold, nu mai e divă”

Citiţi şi:

  • CRONICA MONDENĂ. Episoade din viaţa unei Zâne. De ce urăşte paparazzii Andreea Marin (I)
  • Andreea Marin, în căutarea celei de-a doua perioade de glorie
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: