Evenimentul Zilei > Actualitate > Wi-Fi – UCIGAŞUL tăcut din casele TUTUROR! Efectele NEGATIVE ale aparatelor WIRELESS asupra SĂNĂTĂŢII omului
Wi-Fi – UCIGAŞUL tăcut din casele TUTUROR! Efectele NEGATIVE ale aparatelor WIRELESS asupra SĂNĂTĂŢII omului

Wi-Fi – UCIGAŞUL tăcut din casele TUTUROR! Efectele NEGATIVE ale aparatelor WIRELESS asupra SĂNĂTĂŢII omului

Mai multe studii au arătat că Wi-Fi-ul poate avea efecte negative serioase asupra organismului. Sunt considerate unele dintre cele mai moderne dispozitive inventate vreodată, având un rol extrem de eficient în dezvoltarea comunicării, însă foarte mulţi specialişti au îndoieli în privinţa siguranţei dispozitivelor Wireless, ultimele studii în acest sens întărindu-le temerile.

Încă de la introducerea pe piaţa a dispozitivelor Wi-Fi în 1997, cercetătorii au efectuat mai multe studii pe marginea siguranţei lor în ceea ce priveşte sănătatea omului.

Iată că rezultatele cercetărilor au fost pe măsura suspiciunilor experţilor. Descoperirile făcute arată că Wi Fi-ul poate afecta negativ starea de sănătate a utilizatorilor, în special la copii.

La ora actuală, cei mai mulţi dintre posesorii de telefone mobile au conexiune wi-fi iar producătorii marilor companii de telefonie mobilă asigură că pericolele semnalate sunt inexistente. Garanţia venind din partea magnaţilor care câştigă anual sume exorbitante de bani din vânzarea dispozitivelor produse, este lesne de înţeles că nu e una tocmai de luat în seamă.

Agenţia Britanic de Sănătate a confirmat faptul că semnalele Wi-Fi au un impact negativ asupra ratei de creştere atât a oamenilor, cât şi a plantelor. Câteva dintre efectele negative semnalate sunt: dureri de cap frevcente, durere ureche, probleme cu somnul, scrie infoalert.ro

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: