Whitney Houston, de la faimă la droguri

Whitney Houston, de la faimă la droguri

Talentata cântăreaţă a murit sâmbătă seara, la 48 de ani, în condiţii suspecte, în camera sa de hotel.

În 1985, Whitney Houston a devenit, aproape peste noapte, o vedetă internaţională. Albumul ei, pregătit cu atenţie de producătorul Clive Davis, avea să se vândă în milioane de copii.

Celebritatea nu i-a adus însă nici pe departe liniştea de care avea nevoie.

Bobby Brown, influenţă negativă

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-o continuă ascensiune, în drum spre titlul de "cea mai bună voce femină a lumii", Whitney Houston a apucat drumul drogurilor. În 1992, ea s-a căsătorit cu cântăreţul R&B Bobby Brown, o căsnicie care avea să se încheie după 14 ani. În acest timp, artista şi-a distrus practic orice şansă de a-şi păstra fanii lângă ea.

"Era drogul meu", spunea Whitney despre soţul ei. Divorţul s-a pronunţat în 2007. Cântăreaţa a obţinut atunci custodia fetiţei ei, Bobbi Kristina.

Abia în 2009, în pragul lansării albumului "I Look to You", Whitney a vorbit deschis despre traiul alături de soţul ei. "A scuipat pe mine. Iar fata mea cobora scările şi a văzut asta", i-a dezvăluit ea lui Oprah Winfrey într-un interviu.

Tot atunci a vorbit şi despre drogurile preferate. "Puneam cocaină în marijuana, o înfăşuram şi o fumam", explica ea.

În 2011, cântăreaţa s-a internat, de bunăvoie, într-o clinică de dezintoxicare, după ce s-a zvonit că ar consuma din nou substanţe ilegale şi băutură. Mai participase la un program de de acest gen în 2005, înainte de separarea de soţ.

ACTRIŢĂ A jucat într-un film care îi oglindește viaţa

Pelicula „Sparkle” va fi lansată pe 10 august. Este ultimul film în care joacă Houston şi se află în acest moment în postproducţie. El spune povestea a trei surori, care formează un grup muzical și care sunt corupte de faimă și de droguri.

Cel mai cunoscut rol al lui Houston este cel din "Bodyguard" (foto), iar ultima sa apariţie în calitate de actriţă a fost în „Cenuşăreasa”, în 1997.

"Este incredibilă în film", spunea producătorul "Sparkle", Howard Rosenman. CITIŢI ŞI:

  • Diva pop Whitney Houston a murit într-o cameră de hotel din Beverly Hills. Cauza decesului, necunoscută | VIDEO
  • Whitney Houston s-ar fi înecat în cadă. Vedeta a fost găsită de coafeza ei