Evenimentul Zilei > Monden > What’s Up, la un pas de moarte înainte de marele scandal. Detalii șocante
What’s Up, la un pas de moarte înainte de marele scandal. Detalii șocante

What’s Up, la un pas de moarte înainte de marele scandal. Detalii șocante

Luni seară, un nou scandal a zguduit lumea showbizului autohton. What’s Up a fost „săltat” de autorități după ce a provocat un scandal de proporții.

Autoritățile au intervenit după ce au primit un apel la 112 de la iubita celebrului artist. Aceasta i-a informat pe oamenii legii că a fost agresată de către cântăreț.

Jurnaliștii de la Cancan au reușit să obțină o filmare cu What’s Up, înainte de incident. Informația a fost transmisă de un cititor care l-a văzut pe What’s Up în timp ce se plimba cu o trotinetă electrică în zona Piața Unirii.

Cu toate că părea într-o formă bună, artistul a fost la un pas de a produce o tragedie, după ce a încercat să treacă pe roșu. Acesta era pe punctul de a fi lovit de un autobuz, dar în ultimul moment, What’s Up reușește, cu greu, să se dea din calea acestuia.

„Avea un comportament cel puțin suspect. A încercat să traverseze pe roșu și a fost evitat în ultimul moment”, a adăugat martorul

What’s Up a fost săltat de poliție după ce a fost violent cu o femeie, cel mai probabil cu iubita sa. Luni, 9 decembrie, în jurul orei 19.30 au intervenit polițiștii, în urma unui scandal monstru care a avut loc la domiciliul noii sale iubite, Alice.

În prezent, artistul formează un cuplu cu Alice Badea, o blondă superbă, tot artistă. Este violonistă, profesor de muzică și fondator a două școli de muzică din București. Se presupune că cei doi formează un cuplu de trei luni de zile.

„Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice”, a declarat Simina scrie Cancan.