Evenimentul Zilei > Monden > Vulpița și Viorel, la pământ! Vraja Capitalei s-a risipit. Ce sunt nevoiți acum să facă
Vulpița și Viorel, la pământ! Vraja Capitalei s-a risipit. Ce sunt nevoiți acum să facă

Vulpița și Viorel, la pământ! Vraja Capitalei s-a risipit. Ce sunt nevoiți acum să facă

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Vuplița și soțul ei Viorel s-au întors acasă, la Blăgești, iar acum și-au reluat viața normală și se ocupă de treburile de la țară.

Deși s-a întors în Blăgești, Vulpița nu și-a uitat fanii, așa că a postat totul pe rețelele de socializare. Veronica a publicat pe Instagram un clip cu ea și Viorel, iar la descriere a adăugat: „La cules de struguri”, scrie cancan.ro.

Vulpița și Viorel au devenit oameni gospodari. De când au părăsit platourile de la Acces Direct, cei doi s-au pus pe treabă și intenționează să își facă o gospodărie ca la carte. În unul dintre cele mai recente vloguri ale sale, Vulpița le-a arătat tuturor cât de gospodină este.

Cu ce se ocupă Vulpița la Blăgești

Aceasta și-a prezentat livada, pe care singură a cultivat-o și a anunțat că nu se va opri aici.

„Să vă arăt și eu livada mea, am de toate, mere…Tot ce vreți, veniți la livada Vulpiței. Nu pot să intru acum, că e încuiat. Am pus și gard electric, domnilor. Dacă veniți noaptea, ați încurcat-o cu mine. Vă poftesc la cireșe, la mere, la nuci, tot ce vreți voi. Hai, vă pup și vă aștept” a spus Vulpița, în vlogul ei.

După opt luni în care au trecut prin tot felul de peripeții care dintre care mai amuzante sau jenante, în funcție de felul în care le vedeau telespectatorii, Vulpița și Viorel s-au întors acasă, la Blăgești. Serialul ai căror protagoniști au fost pentru aproape un an s-a încheiat, iar cei doi au rămas doar cu faima și notorietatea pe care au căpătat-o datorită emisiunii.

Viețile lor nu mai sunt la fel ca înainte ca moderatoarea emisiunii să anunțe finalul. Vecinii nu-i mai privesc la fel ca înainte, când erau doar doi anonimi.

Sătenii nu au uitat de escapadele amoroase ale Vulpiței, nici de situațiile în care a apărut și în care s-a făcut de râs, astfel încât nu este de mirare că o privesc ironic sau o bârfesc pe la colțuri. Mai mult, soacra Veronicăi i-a reproșat acesteia că a stat mai mult pe la București și nu s-a preocupat de soarta fetiței lor, mai ales că aceasta a început să meargă la grădiniță.

În aceste condiții, va mai dura o perioadă până când lumea va uita ce s-a petrecut în cele opt luni cât a durat povestea celor doi soți vasluieni la televizor și până când viața lor va reveni la normal, așa cum a fost înainte.