Şi în Bucureşti se anunţă vreme frumoasă, cu temperaturi maxime de 19 grade Celsius. Pentru sfârşitul săptămânii, meteorologii vin cu veşti chiar mai bune. Termometrele vor indica până la 25 de grade Celsius.

Vremea se va încălzi ușor,astăzi, valorile termice urmnd să se situeze în limite normale pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea.

Vântul va sufla slab și moderat, pe suprafețe mici cu intensificări trecătoare în prima parte a intervalului în sudul Banatului.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13şi 21 de grade, iar cele minime între -4 şi 7 grade, uşor mai ridicate pe litoral şi în Dealurile de Vest spre valori în jur de 9 grade. Cu totul izolat, în depresiunile din estul Transilvaniei, noaptea se va produce brumă.

Și în Capitală vremea se va încălzi ușor, până la valori normale pentru ultima decadă a lunii aprilie. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă va fi de 18…19 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.
Și vineri vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească.

Cerul va fi variabil după-amiaza și la începutulnopții, dar mai mult senin în restul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare la munte, în special pe creste, iar noaptea pe suprafețe restrânse îndeosebi în nord și nord-vest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 23 de grade, mai coborâte în zona litoralului spre 12…13 grade, iar cele minime între 3 şi 11 grade, ușor mai scăzute în depresiuni.
La București, vineri, vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor continua să crească. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei și pe parcursul nopții. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va urca până la 20…21 de grade, iar cea minimă la 6…7 grade.