Vrăjitoarele fac magie pe internet. Melisa, colegă de facultate cu Harry Potter

Vrăjitoarele fac magie pe internet. Melisa, colegă de facultate cu Harry Potter

În urmă cu aproximativ doi ani, jurnaliştii de la Al Jazeera titrau că "românii merg la vrăjitoare, cum merg occidentalii la medic". Românii sunt credincioşi, merg la biserică, pun pomelnice, scriu acatiste, se spovedesc şi îi cer sfaturi duhovnicului. Iar când credinciosul are impresia că Dumnezeu e preocupat cu alte lucuri şi i-a uitat "cununia legată", nu-l mai scapă de "nasol în dragoste" şi nici "deranjul în aşternut" nu mai e cum era o dată, apelează la vrăjitoare.

Vrăjitoarele Vanessa şi Melisa, implicate în scandalul cu Oana Zăvoranu, îşi fac marketing pe Facebook. Atenţie, "Vanessa, regina magiei Albe din România, vine acum în ajutorul oamenilor necăjiţi" şi nu oricum, "în exclusivitate". Du-te, dom`ne! Pe bune, "faima a depăşit de mult timp graniţele ţării, vă invită să o consultaţi în căzuri declarate "IMPOSIBILE".

Pentru toţi oamenii cărora Dumnezeu le-a trântit uşa în nas, Vanessa "vă poate rezolva în 24 de ore, ajutor în cazuri de: boli atipice, induse prin farmece şi vrăji, beţie, impotenţă, infertilitate, depresie, pierderea serviciului, sărăcie şi DUŞMANI INCURABILI." Mai pe înţelesul tuturor, Vanessa are în oala cu apă, "culeasă din 99 de râuri", medicamente, consultaţii psihologice, locuri de muncă pe săturate. Când varsă Vanessa oala cu apă, plouă cu bani în contul tău bancar.

Pentru asemenea isprăvi, Vanessa are 185 de prieteni pe Facebook, toţi de valoare. Printre ei, Little Alexa, fată de Playboy, deocamdată remarcată doar la ea în cartier, Mădă Creaţa, fană de păcănele, Vitanjorul Căcănar şi "Oana fără Pepe".

Ne puteți urmări și pe Google News

Vrăjitoarea Melisa e specializată pe magia neagră "Lucrează cu cei trei spiriţi ai magiei negre care prin ea şi prin puterile lor va rezolva indifernt de cerere a clientului în doar câteva ore." Aproape ca în Star Trek, "aduce persoana iubita în câteva ore, aduce un bărbat indifernt de unde sau al cui e cât şi femeie". În plus, face să dispară "duşmanii", să aibă "nasoale" soacră-ta, iar soţia să uite instant că tu ai o amantă, burta până la gură, să ţină cu Steaua şi să bea bere cot la cot cu tine.

Pe Facebook are 108 prieteni, iar printre sportivii apreciaţi se numără Bănel Nicoliţă şi Adrian Mutu. La muzică, gusturile sunt ceva mai încâlcite , îi place Inna, Shakira, Smiley, dar şi Adrian Minune. La pregătire e trecută Hogswarts School of Witchcraft and Wizardry, celebra "Universitate de Magie", o şcoală imaginară, pe care ar fi absolvit-o Harry Potter în film. Doamna Melisa a absolvit în promoţia 1990, chiar înaintea lui Harry Potter.

Melisa şi Vanessa au dat cu busuiocul în baltă şi le-au atras atenţia procurorilor. Au fost luate la "dezlegat" după ce ar fi înşelat mai multe persoane. Printre păgubiţi s-ar afla Amalia Năstase, Mariana Moculescu, Mihaela Borcea, Bănel Nicoliţă sau Adrian Mutu.

Melisa a absolvit aceeaşi şcoală ca Harry Potter

CITIŢI ŞI:

  • Vrăjitoarele spun că Oana Zăvoranu le-a plătit să-i omoare mama. "Mi-a dat cam 20-30 de milioane pentru a-i face vrăji de moarte mamei sale"
  • Nicolae Păun: Nu cred în vrăji cu ierburi arse şi apă de la chiuvetă. Viagra combate orice vrajă!