Evenimentul Zilei > Politica > Vosganian îl pune pe Florin Cîțu pe lista indezirabililor
Vosganian îl pune pe Florin Cîțu pe lista indezirabililor

Vosganian îl pune pe Florin Cîțu pe lista indezirabililor

Vicepreședintele ALDE, Varujan Vosganian a declarat la o emisiune de radio că premierul desemnat să formeze noul Guvern, este pe lista indezirabililor.

Nominalizarea lui Florin Cîțu pentru funcția de premier nominalizat i-a adus acestuia critici dure din partea vicepreședintelui ALDE, care s-a declarat surprins.

”M-a surprins, pentru că prin desemnarea asta, președintele e limpede că nu dorește să se iasă din criză, ci dorește adâncirea crizei, pentru că probabil că în clasamentul indezirabililor pentru majoritatea parlamentară, după Ludovic Orban urma Florin Cîțu, care de altfel are în palmaresul lui și câteva respingeri în comisiile reunite de buget-finanțe și o moțiune în Senat votată împotriva sa”, a spus Vosganian.

Deși ALDE a votat alături de PNL la debarcarea guvernului PSD, condus de Viorica Dăncilă, lucrurile s-au schimbat după doar trei luni. Acum nu mai poate fi vorba despre prietenie între cele două partide.

”Nu avem încredere în PNL ca partener și un candidat din partea PNL pentru noi nu prezintă încredere.ALDE nu poate să meargă pe această linie, ALDE cere un prim-ministru independent, care să gestioneze treburile țării, până la alegerile la termen”.