Vogue Italia, îndrăgostită de Ingrid Vlasov

Vogue Italia, îndrăgostită de Ingrid Vlasov

Atunci când un designer român este menţionat timp de trei zile pe front page-ul unui site ca Vogue Italia se poate spune că moda românească a căpătat valenţe noi. „I feel love”, Ingrid Vlasov şi Lady Gaga sunt noile coordonate în fashion prezentate de celebra revistă de modă.

„I Feel Love”  este colecţia primăvară-vară 2011 prezentată de Ingrid Vlasov pe catwalk-ul de la Paris Fashion Week în octombrie 2010. Confirmarea pentru această colecţie lansată la Paris a venit şi de la cea mai în vogă artistă a momentului Lady Gaga, care i-a purtat creaţiile.

Nu este pentru prima oară când numele designerului român este prezent în cele mai importante reviste fashion  din întreaga lume - fie că ne referim la  „Citizen K”, „L’Offciel”, Fashion Daily News”, „So Chic”, „Flair”, „Tush”, „Harper’s Bazaar China” sau „Schön Magazine”. Este însă o premieră pentru moda românească ca un designer să stea alături de colecţiile celor mai importanţi creatori de modă, într-o publicaţie de prestigiul Vogue Italia.

Ne puteți urmări și pe Google News
Ingrid Vlasov

„Apariţia în Vogue reprezintă o confirmare a succesului pe care l-a avut colecţia, dar este  şi o mare satisfacţie personală!”, spune Ingrid Vlasov, care este  singurul designer din România care va fi prezent, pentru a patra oară consecutiv, la cea mai importantă săptămâna a modei din lume.

Paris Fashion Week va avea loc în martie 2011, Ingrid urmând să-şi prezinte colecţia toamnă-iarnă 2011/2012 pe 8 martie, în aceeaşi zi cu Chanel, Valentino şi Alexander McQueen.

Apariţia în Vogue, asocierea cu Lady Gaga, dar mai ales un nou sezon la Paris, înseamnă pentru Ingrid Vlasov o reconfirmare a talentului şi succesului sau.

Colecţiile designerului român pot fi vizionate pe site-ul www.ingridvlasov.com şi pe pagină oficială de Facebook.