Evenimentul Zilei > Economie > Vodafone vs. Telekom: Război al declaraţiilor pornit de numărul 0722.10.10.10
Vodafone vs. Telekom: Război al declaraţiilor pornit de numărul 0722.10.10.10

Vodafone vs. Telekom: Război al declaraţiilor pornit de numărul 0722.10.10.10

Doi mari operatori de telefonie mobilă, Vodafone şi Telekom, s-au contrat în ultimele 24 de ore prin intermediul comunicatelor de presă

Cauza o reprezintă numărul de telefon 0722.10.10.10, care, potrivit Vodafone, ar fi fost restricţionat de către Telekom.

Redăm primul comunicat de presă: “Vodafone România informează utilizatorii serviciilor de telefonie mobilă că numărul 0722.10.10.10, folosit în campania curentă de comunicare “Gratis la Cartelă! Primeşti şi net şi telefon” pentru Cartela Vodafone, a fost restricţionat de către Telekom România”.

Răspunsul reprezentanților Telekom nu a întârziat:  „În urma investigațiilor efectuate, Telekom Romania Mobile Communications S.A. a restricționat accesul clienților săi către numărul Vodafone 0722.10.10.10, acesta fiind utilizat în scopuri comerciale în cadrul unei campanii publicitare cu încălcarea prevederilor acordului de interconectare dintre cele două părți. Telekom Romania Mobile Communications S.A. a luat această decizie în urma notificării prealabile a Vodafone Romania cu privire la încălcarea obligatiilor Acordului de interconectare”.

A urmat apoi o nouă reacţie din partea Vodafone: „“Vodafone România continuă să îşi respecte obligaţiile contractuale, inclusiv pe cele referitoare la confidenţialitatea acordului dintre părţi, astfel încât lăsăm în competenţa autorităţilor abilitate să remedieze această situaţie.”