"Având în vedere condițiile meteo din ultimele zile și cele ce vor urma, ținând cont de faptul că o mare parte din membrii Comitetului Executiv Național sunt implicați direct în acțiunile specifice acestei perioade de iarnă, vă informăm că Reuniunea Comitetului Executiv Național din 31 ianuarie 2014, se amână pentru o dată ulterioară, ce va fi comunicată în timp util", se arată în comunicatul de presă tranmis de PSD.
Liberalii urmau să se întâlnească, în acest week-end, la Sinaia, în cadrul Delegației Permanente pentru a discuta lista cu candidații pentru europarlamentare. De asemenea, ar fi trebuit să aibă loc o evaluare a activității miniștrilor liberali, precum și nominalizarea unei persoane în locul lui Radu Stroe, care a demisionat din fruntea ministerului de Interne, urmare a modului în care a acționat în cazul accidentului din Apuseni.

"Din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, şedinţa Biroului Politic Naţional şi cea a Delegaţiei Permanente a Partidului Naţional Liberal, programate pentru 1-2 februarie 2014, la Sinaia, sunt amânate pentru o dată care va fi comunicată ulterior",  au anunțat liberalii prin intermediul unui comunicat de presă.

Te-ar putea interesa și: