Evenimentul Zilei > Politica > Au râs de Dăncilă! Ce gafă a făcut premierul României? Sloganul pentru alegeri este…
Au râs de Dăncilă! Ce gafă a făcut premierul României? Sloganul pentru alegeri este…

Au râs de Dăncilă! Ce gafă a făcut premierul României? Sloganul pentru alegeri este…

Viorica Dăncilă este din nou ținta ironiilor opoziției. De data aceasta, atacul vine din partea lui Clotilde Armand.

Sloganul de campanie al Vioricăi Dăncilă pentru alegerile prezidențiale este prilej de glumă în tabăra USR. Clotilde Armand de exemplu, care o susține pe Codruța Kovesi la șefia Parchetului European, a profitat de acest lucru.

„Am înțeles că sloganul d-nei Dăncilă sună așa: `Alături de fiecare român!`. Dacă este adevărat o anunț că ambasadorii statelor membre UE vor discuta joi la Bruxelles candidatura Laurei Codruța Kovesi pentru șefia Parchetului European. Dna Kovesi este româncă, dna Kovesi este susținută de Franța. Așteptăm și susținerea Guvernului României”, a notat Clotilde Armand marți, pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand, critici dure la adresa premierului

Luni seară, Clotilde Armand a reacționat după ce primarul din Videle a îndrăznit să ceară demontarea bannerelor electorale cu Viorica Dăncilă.

„Primarul PSD din oraşul Videle cere de urgenţă demontarea bannerelor electorale pentru promovarea Vioricăi Dăncilă, pe motiv că ar fi fost montate ilegal în oraş. Și ce să vezi? A fost demis de prefectul județului Teleorman la scurt timp după ce a cerut de urgență demontarea bannerelor”, a notat Armand.