Evenimentul Zilei > Justitie > Viorel Hrebenciuc, ARESTAT pentru 30 de zile
Viorel Hrebenciuc, ARESTAT pentru 30 de zile

Viorel Hrebenciuc, ARESTAT pentru 30 de zile

Viorel Hrebenciuc va sta în arest preventiv pentru 30 de zile, au hotărât judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție. Judecători au considerat că robele și argumentele procurorilor sunt suficiente pentru a justifica arestarea preventivă. Hrebenciuc are dreptul să conteste decizia judecătorilor, dar numai după ce aceștia vor redacta motivarea sentinței.

Viorel Hrebenciuc este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de influență, instigare la folosirea influenței, spălare de bani, cumpărare de influenţă și folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

Potrivit procurorilor DNA, reținerea acestuia se impunea pentru că există probe din care rezultă că Viorel Hrebenciuc a săvârșit faptele de care este acuzat, iar măsura este proportională cu gravitatea infracțiunilor care ar fi fost comise de acesta.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: