Evenimentul Zilei > Actualitate > Violatorii l-au primit pe George Michael cu serenade la închisoare
Violatorii l-au primit pe George Michael cu serenade la închisoare

Violatorii l-au primit pe George Michael cu serenade la închisoare

Multă veselie s-a simţit în rândul deţinuţilor de la închisoarea Pentonville, când au aflat că George Michael le va fi coleg.

Bucuria lor nu a fost, însă, împărtăşită de cântăreţul care, ieri, a fost minuţios percheziţionat de angajaţii penitenciarului, chiar înainte de a fi trimis în celulă. Trecând prin zona unde erau încarceraţi infractorii care au săvârşit abuzuri sexuale, starul a fost deopotrivă întâmpinat cu serenade,cuvinte de batjocură, dar şi parodii ale unor melodii celebre de-ale sale, scrie mirror.co.uk.

În primele 12 minute ale zilei de detenţie, George Michael – alias prizonierul A8365AW – a fost escortat în zona de duşuri pe ritmuri de "Guilty George has got no Freedom", versiunea de penitenciar a hitului „Careless Whisper”.

Cântăreţul, care trebuie să ispăşească o pedeapsă de opt săptămâni de închisoare, părea să fie "complet distrus". El şi-a petrecut prima zi de detenţie ascuns  în celula sa.

"Imediat cum a sosit, prizonierii au început să cânte o versiune ironică a piesei „The Freedom”. Iar atunci când l-au dus la duşuri, ei au cântat „Guilty George Has Got No Freedom”, parodiind piesa „Careless Whisper”. El era foarte îmbufnat. Purta pantalonii uniformei din închisoare şi un tricou, dar nu avea pantofi. A doua zi, de dimineaţă, când uşile celulelor au fost deschise, el a rămas în celulă şi a refuzat să iasă", a dezvăluit pentru sursa citată unul dintre deţinuţi.

Toţi deţinuţii au stat la geamuri pentru a-l vedea pe artist în timpul exerciţiilor de dimineaţă, dar acesta nu a apărut.

George Michael, în vârstă de 47 de ani, fost încarcerat în noaptea de marţi spre miercuri, în închisoare Pentonville din nordul Londrei, în secţiunea destinată prizonierilor vulnerabili. Pentonville este o închisoare de categoria a II-a unde sunt încarceraţi spărgători de locuinţe, traficanţi de droguri şi delincvenţii sexuali. În aceeaşi închisoare au efectuat pedepse şi Boy George şi Pete Doherty.

Conducerea închisorii a considerat că starul se va afla în siguranţă mai degrabă printre pedofili şi alţi delincvenţi sexuali, decât în alte secţiuni unde sunt încarceraţi infractori mult mai violenţi.

George Michael nu va avea voie să primească vizite în primele 48 de ore de închisoare. Singurul său contact cu lumea exterioară a constat într-o convorbire telefonică de trei minute cu partenerul său de viaţă, Kenny Goss.

Potrivit presei britanice, George Michael va petrece doar patru zile în închisoarea Pentonville, urmând să fie apoi transferat într-o închisoare publică.

Cazat la Ritz

Cântăreţul a fost închis singur în celula cu numărul 35 – căreia ceilalţi condamnaţi îi spun "The Ritz", deoarece este cea mai luxoasă din întreaga închisoare.

"Este cea mai bună celulă din închisoare. Are la dispoziţie pături, perne, saltea şi chiar propriul sistem TV digital. Este tratat ca un rege şi este păzit de bodiguarzi. A fost obişnuit cu o viaţă luxoasă, iar ceea ce i se întâmplă acum este foarte greu de suportat pentru el", a declarat o sursă din închisoare.

Din pedeapsa de opt săptămâni de închisoare, la care a fost condamnat marţi, George Michael ar putea ispăşi numai patru. Cântăreţul a fost pedepsit pentru pentru conducerea automobilului sub influenţa drogurilor şi pentru distrugerea faţadei unui magazin din Londra.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: