Evenimentul Zilei > Actualitate > „Vine poliţia!” cu Monica Davidescu
„Vine poliţia!” cu Monica Davidescu

„Vine poliţia!” cu Monica Davidescu

SERIAL. Monica Davidescu a fost cooptată în echipa serialului "Vine poliţia!", de la Pro TV, unde interpretează rolul Roxanei Dima, un tip de personaj pe care nu l-a mai încercat până acum, după cum ea însăşi mărturiseşte.

Prietena cea mai bună a soţiei personajului principal, Fane Popovici (Ioan Gyuri Pascu), Roxana Dima este o femeie plină de farmec, dar ghinionistă.

„Personajul meu trăieşte într-o lume amestecată, nu se descurcă prea bine, dar se învârte şi supravieţuieşte. Roxana are un copil de 17 ani pe care îl creşte singură, deoarece soţul e la puşcărie. Caută bărbatul perfect, care să o iubească şi să o ajute. Are un barrestaurant pe care încearcă să-l managerieze, dar e destul de greu, pentru că nu stă prea bine nici cu banii, nici cu personalul“, spune Monica Davidescu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.