Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Ștefan Bănică a descoperit secretul tinereții veșnice. La 53 de ani are aproape aceeași imagine cu a lui Mihai din „Liceenii”

VIDEO/ Ștefan Bănică a descoperit secretul tinereții veșnice. La 53 de ani are aproape aceeași imagine cu a lui Mihai din „Liceenii”

Pe 18 octombrie, Ștefan Bănică va împlini 54 de ani, vârstă pe care nu și-o arată deloc. Dacă nu ar fi unul dintre cei mai vizibili artiști români și nu am fi crescut o dată cu piesele și filmele lui, cu siguranță nimeni nu și-ar fi dat seama că de fapt nu mai este Mihai din filmul „Liceenii”. La drept vorbind, Ștefan nu s-a schimbat cu mult față de cum a apărut în celebrul film, chiar dacă de atunci au trecut 25 de ani.

Ștefan Bănică este invidiat nu doar de bărbați, ci și de femei, pentru modul frumos în care a îmbătrânit. La cei 53 de ani, artistul nu are riduri, părul îi este la fel de bogat ca atunci când a debutat în cinematografie, aspecte care se pare că nu țin de el, ci de gena pe care o moștenește. Singurul lucru care depinde de juratul de la „X Factor” este forma fizică de invidiat.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/13

Bănică face mult sport pentru a se menține în formă și are grijă ce să mănânce. De ceva vreme, aleargă și după fiul lui, Alexandru, care este la vârsta la care vrea să se implice în tot felul de activități și să alerge cât mai mult prin parc. Fotoreporterii EVZ nu l-au întâlnit în parc, alergând cu fiul lui, ci în oraș, alături de un prieten. Cu un look de vară, Ștefan și-a decapotat autoturismul și a ieșit singur în oraș, fără soția lui Lavinia.

Își vopsește părul

Deși nu a vorbit niciodată despre asta, este vizibil că Ștefan Bănică își ascunde firele grizonate cu ajutorul unei vopsele de păr speciale pentru bărbați. Este un lucru firesc, cu atât mai mult cu cât vorbim despre o persoană publică, un artist care se prezintă în fața admiratorilor sau care apare în emisiuni de divertisment în calitate de jurat. De-a lungul timpului s-au făcut speculații cu privire la culoarea părului, însă artistul a preferat să păstreze discreția în ceea ce privește acest aspect. „Nu are importanță pentru tine cum arăți, pentru tine are importanță cum te simți. Nu spun că nu trebuie să ai grijă de tine. Dar e important ca spiritul să fie tânăr. Spiritul nu poate îmbătrâni decât dacă îl constrângi. La noi, la actori, este o vorbă: atât timp cât nu moare copilul din tine rămâi tânăr”, afirma acum ceva vreme juratul de la „X Factor”.

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News