Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO/ Mihaela Bilic respectă reguli doar în nutriție. Noșalantă a aruncat șervețele nazale pe jos, în plină stradă

VIDEO/ Mihaela Bilic respectă reguli doar în nutriție. Noșalantă a aruncat șervețele nazale pe jos, în plină stradă

Atunci când vine vorba de nutriție, Mihaela Bilic îndemnă pe toată lumea să urmeze niște reguli de bun simț, ba chiar a scris și o carte care are ca titlu „Ingrediente care ne fac viața mai frumoasă”. Însă, atunci când vine vorba de o planetă sănătoasă, nutriționistul nu pare să țină cont de vreo regulă, nici măcar de cea a bunul simț.

Din punctul de vedere al Mihaelei Bilic o viață mai frumoasă se rezumă doar la o alimentație sănătoasă și un corp aromonios, nu la tot ce ne înconjoară cu adevărat.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/23

Astfel nu putem să ne explicăm care ar fi motivul pentru care nu are nici cel mai mic respect față de natură și aruncă pe jos, fără niciun pic de jenă, șervețelele cu care s-a șters la nas și la gură. În plina pandemie cu Covid-19, când toate organele competente, dar și bunul civic din oricare dintre noi, ne îndeamnă să nu aruncăm măștile purtate pe jos, cu atât mai mult șervețelele cu care ne ștergem, tocmai pentru a evita trasmiterea virusurilor și a tot soiul de microbi și bacterii, Mihaela Bilic face exact pe invers.

Fotoreporterii EVZ au suprins fix gestul nepoliticos, dar mai ales insalubru al Mihaelei Bilic. Zilele trecute, colegii noștri au întâlnit-o pe nutriționistă într-o benzinărie din București, în momentul în care aștepta ca angajații să-i curețe autoturismul. Cât timp a stat ca mașina să-i fie spălată, Mihaela a ținut masca de protecție sanitară, alegând să o îndepărteze doar atunci când a savurat o băutură carbogazoasă. Inițial părea ca respectă regulile impuse pentru combaterea răspândirii virusului Covid-19, însă ulterior a demonstrat că purta masca doar constrânsă de situație.

S-a machiat și pensat în mașină

După ce a luat mașina de la spălătorie, Mihaela Bilic s-a îndreptat spre zona de Nord a Capitalei, acolo unde cel mai probabil urma să se întâlnească cu cineva important. Spunem important pentru că, înainte de a intra în local, nutriționistul a avut o mică sesiune de cosmetică chiar în propriul autoturism. Mai întâi s-a pensat, apoi a trecut la machiaj. Pentru că îi era destul de inconfortabil să facă toate aceste acțiuni de pe scaunul stânga a autoturismului, Bilic a avut nevoie să facă unele ajustări, astfel că până să ajungă la un make up perfect, s-a sters cu mai multe șervețele. De aceste șervețele Mihaela Bilic s-a debarasat imediat, însă nu le-a depozitat în mașină, nu de alta dar abia o luase de la spălătorie, ci le-a aruncat pe geam, pe stradă. La final, înainte de a coborâ din autoturism, și-a suflat nasul, a descis portiera și a aruncat un ultim șervețel. Chiar dacă urma să intre într-un restaurant, unde cu ușurință ar fi putut să le ducă la un coș de gunoi, Bilic a preferat să treacă peste ele și să-și continue drumul.

A uitat să-și plătească parcarea

Se pare că întâlnirea nu a fost una de bun augur căci, la plecare, extrem de grăbită, Mihaela Bilic a uitat să-și plătească parcarea, fiind apelată de unul dintre pazinici. Cu zâmbetul pe buze, încercând să explice că a fost un gest total involuntar, medicul nutriționist a scos imediat portofelul și a înmânat mai multe bancnote de 10 lei celui care era responsabil cu

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.