Copii morți, copii morți. Doamne, DoamneA intrat cu mașina în plin. Oameni mutilați”, acestea sunt singurele cuvinte pe care buzoianul Adrian Bogdan le-a mai putut rosti în faţa masacrului la care a asistat.

"Ne-am buşit unii de alţii pentru a ne feri din calea camionului…CARNAGIU.”

"Trăiesc clipe de groază. Atentat la Nisa", a adăugat acesta pe rețeaua de socializare.

La scurt timp după ce a făcut publică filmarea, Adrian Bogdan a povestit în câteva rânduri trauma pe care a trăit-o, văzând vieţi luate într-o clipă chiar în faţa sa.

Acest camion s-a aflat la 20 de metri în faţa mea, nevăzându-l deoarece vorbeam la telefon privind în asfalt şi neauzind prea bine din cauza concertului . Datorită mulţimii aflate înaintea mea am scăpat cu viaţă, deoarece s-a produs acel zgomot de impact şi aşa am ridicat privirea. Ne-am buşit unii de alţii pentru a ne feri din calea camionului după care am rămas şocat..,, copii, tineri, vârstnici…..CARNAGIU! Dumnezeu să-i odihnească”, a postat pe reţeaua de socializare românul stabilit în Franţa.

Bilanţul celor ce şi-au pierdut viaţa loviţi de camionul condus de o minte bolnavă a ajuns la 84 de persoane şi, din nefericire, este aşteptată o creştere a numărului de decese, multe victime fiind în stare critică.