Victoria Nuland, astăzi, la București. Victor Ponta: "Nu sunt în țară". "La mulți ani lui Mihai Gâdea"

Victoria Nuland, astăzi, la București. Victor Ponta: "Nu sunt în țară". "La mulți ani lui Mihai Gâdea"

Premierul Victor Ponta nu este în țară. El a făcut această precizare pentru HotNews.ro, fără a spune și unde este.

Pe agenda publică a Guvernului nu este anunțată nicio vizită oficială a premierului. În schimb, premierul a postat pe pagina sa de Facebook urmatorul mesaj: "La mulți ani lui Mihai Gâdea - un jurnalist și un om pe care îl apreciez ffff mult! Sănătate și un an 2014 care să se termine așa cum ne dorim toti!". Premierul lipsește din țară fix în perioada în care Victoria Nuland, adjunctul Secretarului de stat american John Kerry – şeful diplomaţiei SUA, se află într-o vizită de două zile la București.  Victoria Nuland are programată o întalnire la Cotroceni, iar din partea Guvernului urmeaza să discute cu ministrul de Externe Titus Corlatean. MAE a anunțat că întâlnirea dintre Corlățean și emisarul SUA va avea loc mâine, la ora 9.00. Premierul Victor Ponta a plecat din ţară, a declarat astăzi și vicepremierul Liviu Dragnea, care a precizat că nu ştie unde anume se află şeful guvernului.

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat, miercuri, că programul premierului Victor Ponta era făcut de multă vreme şi nu putea fi modificat pentru a include o întrevedere cu asistentul secretarului american de Stat, Victoria Nuland, care va veni, vineri şi sâmbătă, în România. CITIȚI ȘI:

  • Victor Ponta fuge de emisarul american, Victoria Nuland
  • Victoria Nuland, asistentul secretarului american de Stat, vine la București pentru a discuta despre statul de drept. Nuland nu se întâlnește cu Ponta!
  • Titus Corlățean: Ponta nu se va întâlni cu Victoria Nuland, pentru că nu-i permite programul
  • Declaraţie AGRESIVĂ a lui Frunda, consilierul lui Ponta, despre vizita lui Nuland: „Uncle Sam ne privește cu SUPERIORITATE. Nu suntem COLONIE”

Ne puteți urmări și pe Google News