Evenimentul Zilei > Actualitate > Victor Ponta l-a asigurat pe Martin Schulz că România a depăşit criza politică
Victor Ponta l-a asigurat pe Martin Schulz că România a depăşit criza politică

Victor Ponta l-a asigurat pe Martin Schulz că România a depăşit criza politică

L-am asigurat pe Schulz, ca şi pe Barroso, că România a depăşit criza politică, a declarat premierul Victor Ponta, la finalul unei întrevederi avute cu preşedintele PE la Bruxelles.

” L-am asigurat pe dl Schulz exact ce l-am asigurat şi pe preşedintele Comisiei Europene, dl Barroso, că România a trecut de criza politică, ambele părţi învăţând lecţia politică din această vară cu probleme şi cred că ţara noastră, Guvernul nostru, se implică total în îmbunătăţirea relaţiilor cu toate statele europene, pentru a fi o parte activă a Europei şi care să fie implicată foarte mult în discuţiile politice referitoare la cele mai importante provocări ale Uniunii Europene în următoarele luni şi în următorii ani”, a afirmat Ponta, la Bruxelles.
Preşedintele Parlamentului European a afirmat că subiectele discutate cu Victor Ponta au fost situaţia politică din România, aderarea ţării noastre la Schengen şi raportul UE pe această temă.
"Am analizat situaţia foarte dificilă din ultimele luni şi m-am consultat cu premierul, care mi-a spus că acum situaţia din ţară este mai calmă şi instituţiile sunt în dreptul lor. Am discutat şi despre chestiunea Schengen şi despre raportul UE pe aceasta temă. Am discutat şi într-un cadru privat despre scena politică, din punctul de vedere al premierului Ponta, şi am ajuns la concluzia că între prieteni există şi momente de dezacord", a mai spus Schulz, după întâlnirea cu Ponta. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: