Victor Ponta despre accidentul lui Adrian Iovan: Vina nu aparține MAI

Victor Ponta despre accidentul lui Adrian Iovan: Vina nu aparține MAI

Premierul Victor Ponta a declarat că Ministerul de Interne nu este vinovat de moartea pilotului Adrian Iovan și a Aurei Ion.

Prezent la videoconferinţa cu şefii structurilor M.A.I. de la nivel central şi teritorial, care a început la ora 09.30, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, susţinută de viceprim-ministrul şi ministrul interimar al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, premierul Victor Ponta a declarat că a participat la acţiune pentru a apăra instituţia de acuzaţiile conform cărora poartă o mare parte din vină cu privire la moartea pilotului Adrian Iovan şi a tinerei Aura Ion.

"Am venit aici ca să vă apăr şi o voi face ori de câte ori va fi nevoie", a precizat premierul. Acesta a adăugat că MAI nu este de vină că Adrian Iovan şi Aura Ion au murit de frig, după ce avionul în care se aflau s-a prăbuşit în munţi.

Prim-ministrul a mai precizat că procedurile de intervenție în cazul unor situații ca cea în care Adrian Iovan şi Aura Ion și-au pierdut vor fi îmbunătățite. Ponta a mai spus că angajații MAI trebuie să își continue activitatea cu demnitate și că nu trebuie uitate intervențiile de succes ale cadrelor MAI.

Ne puteți urmări și pe Google News