Evenimentul Zilei > Actualitate > Victor Ponta: E normal ca Ungureanu să mă sune pe mine
Victor Ponta: E normal ca Ungureanu să mă sune pe mine

Victor Ponta: E normal ca Ungureanu să mă sune pe mine

Liderul PSD, Victor Ponta, consideră un lucru firesc ca el să fie cel sunat de premierul Mihai Razvan Ungureanu și nu Crin Antonescu pentru că " așa s-au împărțit joburile în Opoziție".

"Este normal ca Mihai Razvan Ungureanu să mă sune pe mine din partea Opozției pentru că eu și Crin ne-am împărțit joburile în Opoziție. Domnul Antonescu va candida, va avea sprijinul meu și al PSD, pentru președinte din partea USL si atunci, dacă vreți, adversarul domniei sale este domnul Basescu în acest moment și după aceea cel care va candida din partea PDL. Eu sunt cel care va candida din partea USL pentru funcția de premier, motiv pentru care dacă vrei să discuti despre măsuri legislative ale guvernului trebuie să le discuți cu mine", a declarat, Victor Ponta, la TVR Info.
Întrebat dacă asta nu reprezintă cumva o încercare a Puterii de a-l izola pe Crin Antonescu, liderul PSD a spus că "nu poate fi izolat Crin Antonescu(…) pentru că USL nu poate să mearga fără PNL, trebuie să meargă și PSD și PNL și PC.
Totodată, Ponta a spus despre liderul PNL că acesta este un politician experimentat , care are în spate o alianță puternică ce reprezintă schimbarea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: