"Piţurcă şi-a bătut joc de Adin Dzafici"

"Piţurcă şi-a bătut joc de Adin Dzafici"

Impresarul atacantului bosniac l-a acuzat pe fostul selecţioner că l-a refuzat pe jucător fără măcar să-l urmărească la un antrenament cu mingea.

Victor Piţurcă, noul manager general al Stelei, rămâne un personaj arogant şi cu jucătorii. Deşi actualii componenţi ai lotului "roş-albaştrilor" se străduiesc să-i zugrăvească o imagine de antrenor maleabil, realitatea rămâne cea cunoscută de toată lumea. Adin Dzafici, internaţionalul de tineret bosniac care a dat recent probe la Steaua, a aflat pe pielea sa că Piţi este un antrenor arogant şi inflexibil.

"Satana" a preferat să vadă un amical

Internaţionalul de tineret bosniac a stat în tabăra "roş-albaştrilor" doar 24 de ore. El a ajuns în cantonamentul Stelei săptămâna trecută, după o noapte petrecută pe drum cu maşina.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate acestea, Dzafici s-a trezit după numai cinci ore de somn pentru a participa la primul antrenament de vineri al Stelei, care a avut caracter fizic. La şedinţa de pregătire de la ora 12.00, Adin Dzafici a spus din nou prezent. Deşi venea după o noapte în care nu s-a odihnit şi participase la două şedinţe de pregătire cu caracter fizic, bosniacul nu s-a dat bătut şi a venit şi la al treilea antrenament al zilei, desfăşurat de la ora 18.00.

La această din urmă şedinţă, una la care s-a lucrat doar cu mingea, Piţurcă a lipsit, fiind plecat să vadă un amical între Dinamo Moscova şi Sparta Praga. La antrenamentul condus de Eugen Neagoe, bosniacul a lăsat o bună impresie. Deşi nu a văzut de ce este în stare cu mingea, Piţi i-a explicat lui Admir Husarici, impresarul jucătorului, că "nu e peste ceea ce am deja la dispoziţie".

Negociază cu Urziceni

După ce li s-a dat de înţeles că jucătorul nu este considerat mai bun nici măcar decât Bâtfoi, de la Steaua II, Dzafici şi impresarul său au plecat. "Victor Piţurcă şi-a bătut joc de Adin Dzafici", s-a plâns Admir Husarici. Unirea Urziceni a intrat pe fir şi a demarat negocierile pentru "noul Dzeko". "Steaua era interesantă pentru că e un nume şi pentru că este reprezentanta unui fotbal puternic. Adin ar fi făcut faţă la Steaua.“, ADMIR HUSARICI, impresarul lui Adin Dzafici

PRECEDENT

Stoichiţă a făcut la fel cu Boubacar Diarra

Adin Dzafici nu este primul fotbalist străin care a fost pus pe drumuri degeaba de Steaua şi care a plecat fără să fie băgat în seamă de antrenor.

În iarnă, în timp ce căuta să acopere golurile din defensivă, Mihai Stoichiţă, fostul antrenor al echipei din Ghencea, şi-a bătut joc de un jucător cu o carte de vizită impresionantă: jucase zece ani în Germania, dintre care şapte în Bundesliga. Boubacar Diarra (30 de ani) nici n-a fost băgat în seamă de "Lippi", care avea obsesia de a-l aduce la echipă pe necunoscutul Edwin Ouon.

"Cu antrenorul n-am comunicat decât foarte puţin. Am simţit o oarecare răceală din partea lui... Nu ştiu de ce m-a mai chemat", ne-a dezvăluit atunci Diarra. Senegalezul a fost "vinovat" că nu venea de pe "filiera" favorită a antrenorului, care i-a ales până la urmă pe comicii Parpas şi Tall.