Victor Piturca: "Lobont si Chivu fumeaza ca serpii"

Victor Piturca: "Lobont si Chivu fumeaza ca serpii"

 Selectionerul tricolorilor a dezvaluit amanunte picante din vestiarul nationalei.

Victoriile echipei nationale de fotbal a Romaniei de fotbal in „dubla” cu Slovenia si primul loc in Grupa G de calificare la Euro 2008 au facut din selectionerul Victor Piturca omul momentului. Cunoscut ca un tip orgolios, antrenorul tricolorilor profita de faptul ca se afla pe val pentru a-si pune la punct adversarii si pentru a demonstra cine este seful la nationala.

Prezent marti seara in emisiunea „Nasul”, difuzata de B1 TV, Piturca n-a ezitat sa-l laude pe Adrian Mutu fiindca a renuntat la tigari si, in acelasi timp, sa-i critice pe Cristi Chivu si Bogdan Lobont fiindca „fumeaza ca serpii”. Mai mult, tehnicianul i-a amenintat voalat pe suporteri, a trimis sageti catre Mircea Sandu si le-a transmis lui Ogararu si Sergiu Radu ca daca mai vorbesc prin presa nu vor pupa selectia la prima reprezentativa.

„Copii, imi pare rau de voi” Desi selectionerul a sarit ca ars ori de cate ori presa a dezvaluit ca fotbalistii tricolori fumeaza pe rupte in cantonament, Piti i-a dat de data aceasta de gol pe elevii sai. „Adrian Mutu s-a schimbat din toate punctele de vedere. Iar cea mai mare realizare a lui e ca s-a lasat de fumat. Sper sa se tina. Pentru el, conteaza cel mai mult. Cand il vad pe Chivu ca fumeaza... el, Lobont, le spun, copii, imi pare foarte rau de voi. Fumeaza ca serpii. Si eu am fumat, dar niciodata n-am tras in piept. Pufaiam”, a marturisit antrenorul, care pozeaza intr-un tehnician dur.

Ne puteți urmări și pe Google News

Piturca s-a laudat ca, dupa victoria de la Celje, a fost sunat de presedintele Traian Basescu, care l-a felicit si, mai mult, a acceptat invitatia de a asista la meciul de la Timisoara. Dupa ce l-a tras inca o data de urechi pe Mircea Sandu, fiindca seful FRF l-a demis in 1999 la cererea lui Hagi, selectionerul a dezvaluit aritmetica pe care se bazeaza in partidele din preliminarii.

„Calculele sunt simple. Daca vom castiga in Belarus si bulgarii vor pierde in Olanda, vom fi la 5 puncte de bulgari. Meciul urmator il jucam cu Olanda. Daca nu vom castiga cu Olanda si bulgarii vor invinge, suntem la 3 puncte de ei. Dar daca ne castigam jocurile, cand vine meciul cu bulgarii, noua ne mai trebuie doar un egal. Oricum, nu suntem deocamdata calificati”, a conchis Victor Piturca.

PROPUNERE INDECENTA

„Cu Olanda, pretul biletelor ar trebui dublat” Victor Piturca a lasat de inteles ca nu doreste ca meciul cu Olanda sa se joace in Bucuresti si, mai mult, antrenorul tricolorilor propune dublarea preturilor la bilete pentru aceasta partida. Suporterii s-au plans deja de tarifele exagerate stabilite de FRF la disputa cu Slovenia, de la Timisoara.

„Daca se intampla ca in minutul 10 sau 60 sa conduca Olanda cu 1-0? Ce se intampla pe un stadion din Bucuresti? Cand joaca echipa nationala, la nivelul acesta, daca publicul nu e suta la suta alaturi de tine, ai toate sansele sa pierzi. Daca am pierde cu Olanda, eu zic ca n-am fi iertati. Din punctul meu de vedere, pretul biletelor a fost absolut normal la meciul cu Slovenia. La meciul cu Olanda, pretul biletului ar trebui sa fie dublu”, a conchis Piturca.