Evenimentul Zilei > Actualitate > Victor Piţurcă, atac suburban la Mihai Stoica
Victor Piţurcă, atac suburban la Mihai Stoica

Victor Piţurcă, atac suburban la Mihai Stoica

La conferinţa de prezentare ca manager general la formaţia Universitatea Craiova, ex-selecţionerul l-a contrat dur pe Mihai Stoica, fost conducător şi, în prezent, analist la Digi Sport.

Deşi se află de aproape o lună la echipa din Bănie, Victor Piţurcă a semnat abia miercuri seară contractul de manager al Universităţii Craiova. Fostul selecţioner al naţionalei României a parafat un acord pe cinci ani, iar ieri a fost prezentat oficial.

Cu acest prilej, s-a derulat un nou episod în războiul pe care Victor Piţurcă îl poartă de mai multă vreme cu Mihai Stoica, fostul manager al echipelor Steaua şi Unirea Urziceni.

  • "Cine-i MM Stoica? Unde o fi fost el preşedinte 19 ani, nu ştiu. Ce a făcut la Steaua, la Unirea Urziceni, nu înţeleg. N-are rost să-l bag în seamă pe MM Stoica, pentru că i-aş face publicitate. E foarte bine acolo unde este acum, funcţia de curvă i se potriveşte cel mai bine!", a atacat Piţurcă.

"Piţurcă e incompetent"

În prezent, Stoica este analist pe probleme de fotbal la postul Digi Sport, iar recent, la emisiunea "Fanatik Show", a povestit dialogul existent între el şi patronul stelist Gigi Becali în vara anului 2004, cu puţin timp înainte ca Piţurcă să demisioneze:

  • "Gigi m-a întrebat dacă am curaj să preiau echipa şi iam spus că da, deşi mai erau doar câteva zile până la startul campionatului. Ideea pe care iam transmis-o e că Victor Piţurcă e incompetent şi că lucrurile pot să meargă mai bine decât pe vremea lui, lucru care s-a confirmat ulterior".

Victor Piţurcă şi Mihai Stoica nu s-au aflat niciodată în relaţii apropiate. Nici măcar în perioada 2002-2004, în care au lucrat împreună la Steaua. "Atunci au început perversităţile, vorbea rău despre mine. Stoica n-a făcut mare lucru la Steaua, venea pe la ora 13.00 şi îmbârliga suporterii pe blog", spunea Piţurcă cu o lună în urmă.

  • "Nu am ce răspuns să-i dau unui om cu lexicul limitat, care foloseşte frecvent cuvinte ca «îmbârligătură» sau «perversitate», a replicat MM.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News