Evenimentul Zilei > Actualitate > Victima virusului ucigaș! Un prefect din România, transferat în stare gravă la București
Victima virusului ucigaș! Un prefect din România, transferat în stare gravă la București

Victima virusului ucigaș! Un prefect din România, transferat în stare gravă la București

Florin Homorean, prefectul de Olt, a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 și a fost transferat la un spital din București.

Starea de sănătate a prefectului de Olt s-a agravat în ultimele două zile. Deși a fost asimptomatic, politicianul s-a internat în Spitalul județean de Urgență Slatina. Marți seara, s-a luat decizia ca prefectul de Olt să fie transferat la un spital din Capitală. Florin Homorean a fost diagnosticat cu Covid-19 pe 12 iulie.

Oficialul a fost, astfel, transferat de la spitalul din Slatina la Spitalul Colentina din București.

Decizia a fost luată de autoritățile medicale după ce starea sa de sănătate s-a agravat rapid. Surse medicale susțin că Homorean are probleme de respirație, în urma scăderii saturației, tușește foarte mult și are o stare generală proastă.

Prefectul de Olt a fost diagnosticat cu coronavirus în urmă cu zece zile. Deși asimptomatic, el s-a internat în spital. Primele simptome au început să apară în weekend. În ciuda tratamentuluia administrat, starea sa de sănătate s-a deteriora, mai anunță sursa citată.

Prefectul județului Olt, Florin Homorean, a anunțat, pe 12 iulie, pe Facebook, că a fost diagnosticat cu COVID-19 și că este internat la Spitalul Județean Slatina.

„În urmă cu câteva minute am fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, fiind confirmat cu virusul Sars-Cov-2. În cursul zilei de ieri, pentru a nu exista vreo suspiciune cu privire la contactul meu cu persoane pozitive, am fost testat, cu rezultat pozitiv astăzi”, a scris Homorean pe pagina de socializare.

Acesta a precizat atunci că starea lui de sănătate este bună și a făcut apel la responsabilitate din partea cetățenilor.

„Starea mea de sănătate este bună, nu prezint simtomatologie specifică COVID-19. Fac un apel la responsabilitate pentru toţi cetatenii din judeţul Olt! Virusul nu iartă pe nimeni!”, a mai scris prefectul Florin Homorean.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: