Evenimentul Zilei > Politica > Vezi dacă Piedone candidează la Primăria Capitalei şi ce spun sondajele de opinie neoficiale
Vezi dacă Piedone candidează la Primăria Capitalei şi ce spun sondajele de opinie neoficiale

Vezi dacă Piedone candidează la Primăria Capitalei şi ce spun sondajele de opinie neoficiale

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, spune că nu candidează la Primăria Capitalei până nu termină ce şi-a propus să facă în sectorul 4.

Edilul a trimis o scrisoare deschisă în care precizează că nu va candida la postul de Primar General al Capitalei până când nu va termina ce le-a promis locuitorilor din sectorul 4 al Capitalei.
„În anunţ pe toţi cei care s-au aventurat în a emite ipoteze, în ceea ce mă priveşte, că, aşa cum procedez de obicei, şi în ultimele două zile, m-am aflat în teren de unde am luat pulsul direct de la cetăţenii din sectorul 4 al Capitalei. Ştiu că sunt pe locul întâi în sondajele pentru Bucureşti, acele sondaje nedate publicităţii şi ascunse cu teamă, chiar şi mie„, scrie edilul în scrisoarea deschisă.
Preşedintele Partidului Conservator (PC), Daniel Constantin, salută şi sprijină decizia lui Cristian Piedone de a rămâne loial cetăţenilor sectorului 4, se arată într-un comunicat al PC de miercuri. Daniel Constantin consideră că decizia lui Cristian Popescu Piedone de a continua la primăria de sector este „o veste bună pentru locuitorii sectorului 4”.
„Salut şi sprijin decizia lui Cristian Piedone. Eu l-am susţinut deschis pe domnul Piedone la Primăria Generală pentru că îi cunosc şi respect calităţile. Iar una dintre calităţile sale esenţiale este loialitatea. Dar tocmai loialitatea faţă de cetăţenii sectorului 4 l-a determinat să rămână alături de ei. Domnul Piedone dovedeşte, încă o dată, că este decis să îşi respecte angajamentele faţă de cei care i-au acordat încrederea. Cristi Piedone este un caracter puternic şi un om de onoare, calităţi extrem de rare în politica românească. Aşadar, hotărârea sa este o veste foarte bună pentru locuitorii sectorului 4”, a declarat liderul conservator Daniel Constantin.
Preşedintele conservatorilor, Daniel Constantin, a declarat zilele trecute că primarul Cristian Popescu-Piedone ar putea fi un candidat al PC pentru fotoliul de pri
Vezi AICI scrisoarea lui Piedone.  
Citiţi şi:

  • Sătul de PC, Piedone s-ar vrea candidat independent
  • Scurt circuit între Ponta şi Voiculescu. Antonescu şi-a lăsat din braţe aliaţii. PC merge singur la locale
  • Cum l-a dat afară Ponta pe Voiculescu din USL
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News