Care este cel mai sănătos parizer de pui vândut în România!
- Marian Păv ăla şc
- 22 ianuarie 2012, 12:05
Ierarhia celor mai sănătoase tipuri de parizer a fost realizată în urma unor evaluări desfăşurate în laboratoare acreditate internaţional. Au fost analizate 11 astfel de produse alimentare. Pe primele locuri au ieşit Caroli, Cristim şi Prodprosper.
Evaluările au fost realizate în laboratoare acreditate din reţeaua independentă de industrie din cadrul reţelei International Consumer Research&Testing. “În cadrul acestui studiu s-a ţinut cont de următoarele criterii: umiditate%, proteină %, grăsime %, NaCl % şi raport colagen/proteina %”, a explicat Alexandra Machitescu, responsabil relaţii publice în cadrul Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România - organizaţa care a oferit aceste informaţii. Clasamentul
Au fost testate parizere de pui produse de: Agricola, Aldis, Best Farm, Campofrio, Caroli, Clever, Cristim, Diavist, Luca şi Prodprosper.
- Prodprosper - parizer de pasare 5,5 stele din 5,5 stele
- Cristim - parizer pui - 5,38
- Caroli - parizer pasare – 5,25
- Campofrio - parizer pasare – 5,13
- Aldis - parizer piept pui – 5
- Agricola - parizer pasare - 5
- Best Farm - parizer pui - 5
- Luca Parizer - piept pui – 4,75
- Best Farm - parizer traditional din piept de pui – 4,75
- Diavist - parizer pui – 4,25
- Clever - parizer de pui – 4,25
Studiul a fost realizat în cadrul laboratoarelor International Consumer Research & Testing, ICRT fiind un consorţiu internaţional format din mai mult de 45 de organizaţii de consumatori din lumea întreaga.