Veşti proaste despre starea lui Michael Schumacher. Alţi mari sportivi au interzis la distracţii

Veşti proaste despre starea lui Michael Schumacher. Alţi mari sportivi au interzis la distracţii

Starea fostului mare pilot Michael Schumacher rămâne în continuare critică, la mai bine de două luni şi jumătate de la gravul accident suferit de german pe o pârtie din staţiunea franceză Meribel.

Presa germană şi cea engleză au scris azi că temerile conform cărora Michael Schumacher va fi în comă pentru tot restul vieţii au crescut...

„El nu şi-a revenit încă suficient pentru a fi trezit. Schumacher ar putea fi în comă pentru totdeauna”, scrie Daily Mail, care citează publicaţia germană Focus.

Ziarul Bild susţine că starea lui Michael Schumacher este atât de gravă încât în prezent nu există planuri pentru a fi trezit...

Ne puteți urmări și pe Google News

„Tăcerea echipei medicale alimentează zvonurile că nu se întâmplă nimic bun acolo”, mai scrie Daily Mail

Andreas Zieger, medic specialist la Clinica Universităţii de neurochirurgie în Oldenburg, spune că speculaţiile nu îşi au rostul.

„Vorbim despre viaţă şi moarte. O comă poate fi menţinută, teoretic, toată viaţa.

Predicţiile despre cât de mult poate sta o persoană în comă sau poate suferi potenţiale complicaţii sunt rareori de încredere", susţine el.

Profesorul Gereon Fink, expert neurolog din Koln, spune că „starea de sănătate a lui Michael Schumacher este aparent mai rea decât se spera.

În cazul în care leziunile sunt atât de grave încât ar dăuna pacientului, acesta este ţinut mai mult în comă indusă medical.

În funcţie de locul în care sângerarea a avut loc poate duce la paralizie unilaterală, tulburări de vorbire sau modificări de personalitate".

Corinna Schumacher, soţia lui Michael, şi cei doi copii ai lor stau în permanenţă alături de fostul mare pilot.

Accidentul suferit de Michael Schumacher are urmări în lumea sportului.

Mai mulţi sportivi au primit din partea echipelor lor interdicţia de a-şi mai face de cap în timpul liber.

Red Bull a anunţat că i-a interzis pilotului Daniel Ricciardo să mai iasă în largul coastelor australiene, una dintre plăcerile sale, pentru a nu avea probleme cu rechinii.