Vasluiul lui Inacio a băgat-o pe Dinamo în „Groapă”

Vasluiul lui Inacio a băgat-o pe Dinamo în „Groapă”

După 1-3 cu Sportul Studențesc, echipa din Ștefan cel Mare a pierdut aseară al doilea meci consecutiv pe teren propriu, cu „galben-verzii”, scor 0-1.

Echipa FC Vaslui a dat lovitura aseară, în „Groapă”, învingând-o pe Dinamo cu scorul de 1-0.

„Câinii” au ratat astfel şansa de a ţine aproape de liderul CFR Cluj, care are două puncte avans, dar şi un meci mai puţin disputat.

În schimb, „galben-verzii” au urcat, cel puţin pentru 24 de ore, pe podium şi trage în continuare speranţe la titlu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bello nu mai e „Zero”

Augusto Inacio, tehnicianul portughez al grupării moldovene, l-a utilizat surprinzător pe atacantul Yero Bello în locul titularului de drept Mike Temwanjera.

Mutarea s-a dovedit foarte inspirată, fiindcă nigerianul a marcat unicul gol al partidei, în minutul 57, cu o lovitură de cap, după o centrare excelentă a lui Jivko Milanov. Cel pe care patronul Porumboiu l-a poreclit de mai multe ori „Zero” Bello a reuşit cel mai important gol al carierei.

Rednic, piază rea Liviu Ciobotariu, antrenorul dinamoviştilor, a încercat şi el o mutare-surpriză, titularizându- l pe Cosmin Matei în dauna unor jucători aduşi cu surle şi trâmbiţe în acest an, ca Sorin Strătilă şi Alex Curtean.

Mircea Rednic, tehnicianul cu care Dinamo a cucerit ultimul titlu, în sezonul 2006-2007, a devenit un fel de piază rea pentru „câini”. „Puriul” a mai asistat pe viu şi la celălalt eşec al dinamoviştilor din această primăvară, 1-3 cu Sportul.

Suporterii dinamovişti i-au cerut demisia antrenorului Liviu Ciobotariu, dar tehnicianul a anunţat că nu se gândeşte să plece. Oficialii gazdelor au depus din nou o contestaţie, ca şi după jocul cu Sportul. De data aceasta , subiectul demersului a fost Marius Constantin. "E firesc, în momentul în care echipa pierde, suporterii să fie dezamăgiţi. I-am făcut să sufere. Suntem într-o situaţie dificilă. Caracterele adevărate acum se văd.“ LIVIU CIOBOTARIU, antrenor la Dinamo 4 victorii a obţinut Augusto Inacio cu FC Vaslui în această primăvară. În schimb, Dinamo bate tot mai tare pasul pe loc, înregistrând un singur succes din cinci partide