Returul va avea loc peste o săptămână, la Piatra-Neamţ. Laurenţiu Roşu, fostul mijlocaş care a jucat cu Steaua pe arena celor de la Fener în 1997 (când "militarii" au învins cu 2-1 şi s-au calificat în turul II al Cupei UEFA), ne-a precizat că, pe lângă valoarea adversarilor, vasluienii vor avea de-a face şi cu fanatismul fanilor turci.
"Atmosfera e infernală pe terenul lui Fenerbahce. Mi-aduc aminte că în 1997, când am jucat cu Steaua acolo, soţiile şi prietenii noştri au fost ţinuţi o oră pe stadion după terminarea meciului, ca să nu aibă probleme cu turcii. Vasluienii au însă destui jucători cu experienţă, care au evoluat sub presiune şi sunt convins că nu se vor speria. Cred că FC Vaslui poate trece de Fener", a declarat Roşu ieri, pentru EVZ.
Tot astăzi, campioana României, CFR Cluj, joacă pe teren propriu cu cehii de la Slovan Liberec (ora 21.45, Transilvania Look), în manşa întâi din turul III preliminar al Ligii Campionilor.
"Va fi greu cu Fenerbahce, dar se poate întâmpla orice. Am jucat bine şi cu alte echipe tari, cum e Lazio."
LUCIAN SÂNMĂRTEAN, mijlocaş la FC Vaslui

"Galben-verzii" iau startul în Europa pe arena celor de la Fener, "Sükrü Saracoglu", unde fanii turci creează o atmosferă incendiară