Vasluienii dansează samba în Liga I

Vasluienii dansează samba în Liga I

"Galben-verzii" au umilit-o aseară pe FCM Târgu Mureş, scor 4-0. Atacantul brazilian Wesley a reuşit o "triplă" în mai puţin de un sfert de oră.

Echipa FC Vaslui a oferit aseară o nouă reprezentaţie de fotbal-spectacol împotriva celor de la FCM Târgu Mureş, pe care i-au învins cu scorul de 4-0.

Moldovenii au început foarte bine meciul şi au deschis scorul prin atacantul nigerian Yero Bello, încă din minutul 4, care a profitat de o eroare incredibilă a fundaşului Gugu.

Florin Dan, unul dintre cei mai experientaţi jucători ai mureşenilor, a făcut un henţ stupid şi a încasat al doilea cartonaş galben încă din minutul 32, lăsându-şi colegii în inferioritate numerică pentru aproape o oră de joc.

Ne puteți urmări și pe Google News

L-a egalat pe "Săgeată"

Brazilianul Wesley Lopes, cel mai bun marcator străin din istoria Ligii I, s-a descătuşat după pauză şi a izbutit un hat-trick de senzaţie în mai puţin de o jumătate de oră.

Atacantul sud-american a reuşit astfel să-l egaleze în fruntea clasamentului golgheterilor din Liga I pe dinamovistul Marius Niculae, ambii având câte 10 reuşite în primele 12 etape.

Wesley a fost la un pas să înscrie golul campionatului, cu un şut de la centrul terenului, dar portarul Dragoş Balauru a intervenit salvator. Acelaşi Balauru s-a mai remarcat încă o dată, scoţând senzaţional un şut al aceluiaşi Wesley.

Adailton, celălalt brazilian-minune al "galben-verzilor", a fost ghinionistul partidei, şuturile sale trecând de câteva ori milimetric pe lângă poartă.

Lucian Sânmărtean a evoluat din nou încântător, contruibuind la două dintre golurile lui Wesley. FC Vaslui a ajuns astfel în imediata apropiere a locurilor de cupele europene, în timp ce FCM Târgu-Mureş rămâne în coada clasamentului şi pare una dintre echipele condamnate la retrogradare.

În ciuda faptului că "galben-verzii" reprezintă una dintre cele mai spectaculoase echipe din Liga I, fanii vasluieni nu par foarte încântaţi. Doar 1.500 de oameni au venit aseară la stadion. "Wesley e un atacant care, când intră în careu, este letal pentru orice echipă. Sper să ne mai aducă multe puncte." VIOREL HIZO, antrenor la FC Vaslui