Evenimentul Zilei > Monden > Van Damme „bagă dușmănie” între maneliști. Tzancă Uraganu îl ironizează pe Dani Mocanu. VIDEO
Van Damme „bagă dușmănie” între maneliști. Tzancă Uraganu îl ironizează pe Dani Mocanu. VIDEO

Van Damme „bagă dușmănie” între maneliști. Tzancă Uraganu îl ironizează pe Dani Mocanu. VIDEO

Manelistul Tzancă Uraganu a ținut să-i dea replica rivalului său, Dani Mocanu, după ce acesta s-a fotografiat și a făcut un live cu Jean-Claude Van Damme, într-un hotel din București.

Manelistul Dani Mocanu s-a întâlnit cu Jean-Claude Van Damme în holul hotelului și i-a făcut o dedicație live, pe care a avut grijă să o distribuie pe rețelele sociale. Mai mult, Dani Mocanu a afirmat că urmează un proiect alături de cunoscutul actor belgian.

Replica a venit imediat, ironică, din partea lui Tzancă Uraganu. Acesta l-a ironizat pe Dani Mocanu, spunând că, spre deosebire de el, a fost prea ocupat ca să-și facă fotografii cu Jean-Claude Van Damme. El a spus că, poate, prin decembrie, dacă actorul se va mai afla în București, poate își va elibera agenda pentru o întâlnire.

Tzancă Uraganu replică pentru Dani Mocanu

Tzancă Uraganu i-a dat replică lui Dani Mocanu, pe Tik Tok, după ce acesta s-a întâlnit cu Van Damme.

„Am şi eu un mesaj pentru actorul Jean Claude Van Damme. Frăţiorul meu, vreau să-mi cer scuze în faţa ta că n-am putut să ajung acolo la hotel, pe Victoriei, unde erai tu, să fac şi eu o poză cu tine. Că puteam să vin să fac şi eu o poză cu tine dacă era, nu era o problemă, dar eram la o nuntă.

Eu când zi de zi, am nunţi zi de zi şi n-ajung nici pe-acasă. Că dacă puteam, ajungeam, nu era o problemă. Iartă-mă, când mai vii pe-aici, în caz că se nimereşte să nu am nuntă, prin decembrie, aşa, să vii să n-am nuntă, că eu de obicei cânt zi de zi… iartă-mă, îmi cer iertare şi eu, şi formaţia mea, că n-am făcut o poză cu tine. Trăiască familia ta. Jean Claude van Damme, te pupăm”, a spus Tzancă Uraganul în mesajul destinat urechilor lui Dani Mocanu.

Dani Mocanu, dedicație specială pentru Van Damme

Dani Mocanu a încărcat un videoclip pe contul său de YouTube, în care apare alături de Jean-Claude Van Damme, ținându-l pe după umăr. El i-a făcut o dedicație specială, iar din imagini se vede că Van Damme pare destul de încântat de ceea ce se întâmplă.

De altfel, chiar de la sosirea în România, Van Damme a fost filmat într-un autoturism în prezența mai multor însoțitori care se distrau pe ritmuri de manele.