Evenimentul Zilei > Monden > Un manelist celebru, salvarea Guvernului Cîţu! Da, există şi dovada acestui demers
Un manelist celebru, salvarea Guvernului Cîţu! Da, există şi dovada acestui demers

Un manelist celebru, salvarea Guvernului Cîţu! Da, există şi dovada acestui demers

Se pare că salvarea Guvernului Cîțu vine dintr-un loc total neașteptat. Lucian Mîndruță a transmis un mesaj prin care îi cere ajutorul unui celebru manelist, însă acesta nu se aștepta ca artistul să-i răspundă.

În urma mesajului postat de Lucian Mîndruță, interpretul de manele Tzancă Uraganu a răspuns. Fostul prezentator TV i-a cerut manelistului să își folosească influența în lumea online pentru a încuraja campania de vaccinare.

Masaju de pe Facebook începe așa „În atenția domnului Tzancă Uraganul”

Fostul prezentator TV i-a cerut lui Tzancă Uraganu să facă o manea despre vaccinul anti-COVID-19.

”În atenția domnului Tzancă Uraganu, nu mă cunoașteti, nu vă cunosc, dar am reținut din trendingul de pe youtube ca sunteți capabil să ajungeti la 1 milion de oameni în 24 de ore. Noi? Azi, avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritățile nu mai știu cum să le ocupe, n-au campanie, mai zic din când în când la televizor să ne vaccinăm, da’ fără vlaga. N-au mușchi la limbă.

Ce vreau să vă rog: nu vreți să vă ocupati dumneavoastră, domnu’ Uraganu? Nu e greu. Aveți autoritate, înțeleg că și domnul Selly vă ascultă. Faceți, dom’le o manea! Ceva simplu”, a scris Lucian Mîndruță, pe pagina sa de Facebook.

Manea pro-vaccinare

Dacă acceptă această propunere, Tzancă Uraganu nu ar fi singurul manelist care a cântat despre pandemie.

O manea celebră îi aparține lui Florin Salam. Și, așa cum Rețete și vedete a scris, e fredonată cu patos și de Alex Bodi.

Conform retetesivedete.ro, Lucian Mîndruță a dat dovadă de implicare totală în momentul în care i-a dat și o sugestie de vers pentru maneaua pro- vaccinare lui Tzancă.

„Nu vreau să va dau sugestii, da’ am început aici ceva: „Am seringă, am valoare, și nici mâna nu mă doare, dacă-i moca vaccinarea la la la la la la la….” Acum știu că puteți mai bine, da’ am zis să dau doar direcția. Nu lipim pe frunte nici măcar o sută de euro, dar luați-o ca pe o cerere onestă, serioasă, reală, către cetățeanul Tzancă. Ar fi un frumos gest civic. În fond, cred că și dumneavoastră vreți să înceapă nunțile mai devreme, nu?”, a mai adăugat fostul prezentator TV.

Reacțiile oamenilor care îl urmăresc pe Mândruță

Fanii lui Mîndruță sunt în extaz cu așa o provocare adresată lui Tzancă. „Genială ideea lui Lucian mîndruță, ca maneliști celebri să compună o manea cu zvâc pro vaccinare, că doar le arde și lor buza de un ban cinstit de la nunți și paranghelii. O zic din interes că deh…, dacă au ei nunți și botezuri, are și popa :))) „Bum, bum, buuum vaccinui-i pă drum, / Ne scapă dă pandemii și dă conspirațiii…””, a scris un internaut.

Răspunsul lui Tzancă

Bineînțeles că manelistul a acceptat propunerea fostului prezentator TV, răspunzând tot pe rețeaua de socializare.

„N-a vorbit rau domnul Lucian ! Marius DE LA Focșani eu zic sa facem un hitt pentru vaccinări”, a scris manelistul. Fanii lui au reacționat imediat. Ideea e bună. „Bagă, Tzanca un hit, esti number 1!”, i-a scris cineva.