Vama a lansat primul single de pe noul album

Vama a lansat primul single de pe noul album

Vama a lansat astăzi piesa „Cântec de găsit”, primul single de pe viitorul album al trupei care îl are ca lider pe Tudor Chirilă.

„E un cântec în care cred. Cred în versurile lui, cred în muzică, cred în starea pe care ţi-o dă şi mai cred că o să credeţi şi voi. Sau poate că sper asta”, a spus Chirilă pe blogul său.  „Cântec de găsit” poate fi descărcat gratuit de pe site-ul vamamusic.ro. Înfiinţată în 2006, după destrămarea trupei Vama Veche, Vama a scos pe piaţă, acum doi ani, albumul „Vama”, care conţine 11 piese. Tudor Chirilă şi colegii săi pregătesc acum cântecele de pe cel de-al doilea material discografic al formaţiei, care ar putea fi lansat anul acesta. „Alerg nebun Şi-mi scoate inima fum şi cânt Un cântec fără vreun rost adânc, Te caut pe toate străzile Din viaţa asta.” Fragment din „Cântec de găsit”

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zYK2CZdh08w&hl=en_US&fs=1&" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/zYK2CZdh08w&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Ne puteți urmări și pe Google News