Evenimentul Zilei > EVZ Play > Vaccinarea devine obligatorie: termen limită, 15 septembrie! EVZ Play
VIDEO

Vaccinarea devine obligatorie: termen limită, 15 septembrie! EVZ Play

Vaccinarea devine obligatorie! Se întâmplă în Franţa, unde președintele Emanuel Macron a anunţat că personalul sanitar are termen limită 15 septembrie pentru a face vaccinul.

În caz contrar, cei nevaccinati nu vor mai putea lucra şi nu vor mai fi plătiţi. „Trebuie să ne îndreptăm spre vaccinarea tuturor francezilor”, a spus şeful statului francez într-un discurs rostit ieri la Paris, în care şi-a exprimat îngrijorarea privind tulpina Delta a Covid 19.

Şi premierul grec a anunţat ieri că vaccinarea devine obligatorie pentru personalul sanitar. Intre timp, în Romania, jurnalistul Sorin Rosca Stanescu lansează o ipoteză aprope SF: in mare secret, câteva dintre cele mai redutabile armate ale lumii, împreună cu serviciile lor de intelligence, construiesc sisteme prin care ne vor controla creierul, emoțiile şi reacțiile!

Pare o nebunie, dar Roşca Stănescu vine cu argumente în arena EVZ Play, de la ora 12.00. O emisiune în care trio-ul Dan Andronic- Mirel Curea- Robert Turcescu discută şi cum se pregătesc primarii să-i pupe pixul lui Cîţu, dar şi cum arată pupincurismul de tip nou când vine vorba de ziua de naştere a conducătorului mult iubit al USR, numitul Dan Barna.

Evident, în această întrecere deputatul Iulian Bulai ocupă un loc fruntaş. Nu rataţi o ediţie de excepţie în arena EVZ Play, de la 12.00, live, pe YouTube Evz-Capital şi pe pagina de Facebook a evz.ro!

„Contrapunct Evz” cu Mirel Curea, Dan Andronic și Robert Turcescu

O sinteză săptămânală comentată a celor mai importante teme și evenimente din actualitatea internă și internațională. Dan Andronic, Mirel Curea și Robert Turcescu (contra)punctează într-o partitură critică performanțele sau eșecurile puterii, dar și soluțiile propuse de opoziție și nu opresc niciodată radarul de pe evoluțiile semnificative din societate.

 Vrei să vezi mai mult? Abonează-te la canalul EVZ Capital şi urmăreşte producţiile marca EVZ Play!