Evenimentul ZileiPoliticaCaramitru l-ar vedea pe Al Pacino candidat USR. Gestul lui Barna de dimineață

Caramitru l-ar vedea pe Al Pacino candidat USR. Gestul lui Barna de dimineață

Caramitru l-ar vedea pe Al Pacino candidat USR. Gestul lui Barna de dimineață
Conducerea Alianței USR-PLUS și-a invitat membrii și simpatizanții la o întrunire publică, în Piața Victoriei, astăzi, cu începere de la ora 8… dimineață. La întâlnire vor fi prezenți Dan Barna și Vlad Voiculescu. Anunțul a fost postat pe pagina de Facebook a organizației USR Sector 3.

UPDATE 2 – Potrivit unui mesaj postat pe pagina de FB a USR Sector 3, Dan Barna a ajuns, până la urmă, la întâlnirea cu susținătorii săi.


UPDATE: Liderul USR, Dan Barna, şi-a chemat alegătorii la ora 8 dimineaţa, dar el nu și a făcut apariția la ora stabilită. Potrivit Antena 3, chemării sale au răspuns câţiva oameni, care au stat și l-au așteptat.


„Vrem să ne întoarcem în stradă alături de cei care ne-au susținut și ne-au votat. Vrem sa vă mulțumim! Vrem să continuăm munca începută și să ne pregătim pentru bătăliile electorale de anul viitor. Asadar, joi dimineața la 08:00, ne întâlnim cu toții La Girafă (PIața Victoriei), alături de Dan Barna și Vlad Voiculescu“, se arată în anunțul postat de USR Sector 3.

Invitația este ciudată, având în vedere ora matinală, la care cei mai mulți dintre simpatizanții USR sunt la serviciu sau în drum spre locul de muncă.
De altfel, inițiativa celor de la USR a fost ironizată în comentariile celor care au văzut anunțul:

„Aloo, ăștia flower-power cu ora 8, prea devreme, mergem la job, avem gradiniță etc, voi sunteți serioși? Tocmai de aceea au stabilit ora 8, în drum spre job ieși la Victoriei, îl «tragi» de ureche pe Barna și lu’ Voiculescu îi spui să fie cuminte, că îl papă tanti Firea de viu, la Primărie, iar apoi, frumos îți pui badge-ul la gât și hop spre Pipera“.

„Joia la 8 am? Electoratul vostru ori e încolonat către joburi, ori doarme fiindcă s-a culcat cu 3 ore înainte!“

„La 8 dimineața? Am copii mici, unul de grădiniță și altul de 5 luni“.

„La 8 am, joi sigur o să se umple piața…“

Caramitru l-ar vedea pe Al Pacino candidat

În altă ordine de idei, pe fondul scandalului din USR, pe tema rezultatelor slabe de la alegerile prezidențiale, Andrei Caramitru pune gaz peste foc, acuzând lipsa de carismă a lui Dan Barna. Într-o nouă postare, el vorbește despre caracteristicile candidatului carismatic, pe profilul lui Al Pacino, „mic de statură, „nu tocmai frumos“, dar care „degajă o asemenea forță și o inteligență încât doar pe el îl vezi pe ecran“, total diferit de tipul Dan Barna, „technocrat, hiper-civilizat“.

„Asta e realitatea – că ne place sau nu. Nu există în USR/PLUS – nu-i nimic, îi găsim pe cei mai buni și din afară. Că mișcarea asta nu e pe persoană fizică sau deținută de un grup sau altul. Și lăsăm oamenii (nu doar membrii de partid) să aleagă prin open primaries (selectează prin vot candidatul final). Că nimeni – nimeni – nu poate singur sau într-un mic grup să creadă că părerea lui e reprezentativă“, a arătat Caramitru în postarea sa.

 

 


Accesează: