Evenimentul Zilei > International > Usatîi IRONIZEAZĂ tentativa de asasinat asupra lui PLAHOTNIUC
Usatîi IRONIZEAZĂ tentativa de asasinat asupra lui PLAHOTNIUC

Usatîi IRONIZEAZĂ tentativa de asasinat asupra lui PLAHOTNIUC

Renato Usatîi, liderul formațiunii „Partidul Nostru”, s-a gândit, pentru scurt timp, că oamenii legii îl bănuiesc pe el că ar fi comanditarul asasinării lui Vladimir Plahotniuc.

Renato Usatîi a s puspe Facebook, că în curând se va întoarce în Moldova cu probe concludente și va începe un „joc” cu liderul PD, Vladimir Plahotniuc. „Noi avem nevoie de tine viu și nevătămat. Noi vrem să întorci tot ce ai furat cetățenilor Republicii Moldova. Noi te vom proteja și nu vom permite cuiva să te „termine”, deoarece trebuie să întorci mult cetățenilor. Și cel mai importat, curând voi veni eu și se va începe jocul promis de mine”, a mai declarat Renato Usatîi. 

Usatîi spune că are două ipoteze în cazul acestei tentativei de omor. „Prima ipoteză este că Plahotniuc chiar l-a enervat pe cineva. El a săvârșit atâtea crime în viața sa că dacă ar fi mers pe stradă opt cetățeni din zece l-ar fi scuipat, iar doi l-ar bate cu bâtele în cap. A doua ipoteză e că se mai pregătește ceva de genul furtul miliardului”, a declarat liderul „Partidului Nostru”.

Renato Usatîi a ironizat întreg planul, dar și costul operațiunii de lichidare. „Am înțeles că 17 persoane erau implicate în asasinarea lui Plahotniuc și pentru asta au primit un avans de 100 de mii de dolari din cele 200 de mii promise de comanditari. Reiese că fiecare a primit în medie câte 5 882 de dolari sau 1 176 în fiecare lună. Așa bani primesc cei care pun pavaj la Moscova. La mine, femeia din Moldova, pe care am angajat-o să facă zeamă, primește 1000 de dolari lunar. Trebuiau în alt mod să deseneze situația”, a menţionat Usatîi într-o intervenție live făcută aseară pe Facebook şi preluată de Unimedia.md.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: