Evenimentul Zilei > Actualitate > Urmează partea a II-a din „Meciul Secolului”
Urmează partea a II-a din „Meciul Secolului”

Urmează partea a II-a din „Meciul Secolului”

Reeditarea duelului dintre „titanii” Floyd Mayweather și Manny Pacquiao s-ar putea întâmpla în ultima lună a anului. Motivul e simplu: banii!

După mai bine de trei ani de la primul lor duel, americanul Floyd Mayweather (41 de ani) și filipinezul Manny Pacquiao (39 de ani) pun bazele unui nou „Meci al Secolului”. În confruntarea din 2015, americanul a reunit centurile WBA, WBC, WBO și The Ring, după ce l-a învins prin decizie unanimă pe filipinez.

După victoria de atunci, Mayweather (neînvins în 50 de meciuri la profesioniști, depășindu-l, astfel, pe legendarul Rocky Marciano – 49) a încasat 220.000.000 de dolari.

Rapperul 50 Cent l-a înțepat pe Mayweather

Potrivit ESPN, marea confruntare ar urma să aibă loc în luna decembrie și va fi pusă la bătaie și centura WBO deținută de Pacquiao la categoria semimijlocie.

Cei doi foști și viitori adversari au dat nas în nas la un festival de muzică din Tokyo, dar se pare că întâlnirea lor nu a fost deloc întâmplătoare. „Mă întorc în ring în acest an ca să mă lupt cu Manny Pacquiao pentru încă o zi în care voi încasa o sumă de nouă cifre”, a scris imediat Floyd, pe Instagram.

Rapperul american 50 Cent, care are și o companie de management a pugiliștilor, e sigur că Mayweather vrea să realizeze acest duel doar pentru banii puși în joc. „Știam că ai terminat banii, campionule. Ne dăm seama după vizitele pe care le faci prin cluburi, dar voi fi pe fază în decembrie. Muncă ușoară. La treabă! Muncește tare și dedică-te!”, a fost mesajul lui 50 Cent pe Instagram.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: