Evenimentul Zilei > Actualitate > Unii dintre cei mai periculoşi oameni
Unii dintre cei mai periculoşi oameni

Unii dintre cei mai periculoşi oameni

"Durii lui Danny Dyer", documentarul difuzat de Viasat Explorer de la ora 22.00, ne introduce în vieţile unor personaje mai mult decât controversate.

Actorul englez Danny Dyer se aventurează în cotloanele întunecate ale lumii interlope pentru a-i găsi pe câţiva dintre cei mai faimoşi şi mai temuţi oameni din Anglia de astăzi.

Pe parcursul acestui serial cu acces fără precedent la câteva dintre cele mai întunecate, dar incitante personaje din Marea Britanie, de la foşti agenţi SAS, la capi ai lumii interlope, la terorişti şi poliţişti de elită sub acoperire sau foşti luptători din UDA, Dyer îi va cunoaşte îndeaproape pe aceşti duri ai vremurilor moderne. El va recrea scenarii nemaivăzute până acum ale unor crime reale şi va afla exact cum gândesc aceşti bărbaţi.

Omul potrivit la locul potrivit

În primul episod, Danny discută cu Stephen French – un fost gangster din Liverpool supranumit "Diavolul", care a devenit unul dintre personajele-cheie ale lumii interlope înainte de a întoarce spatele vieţii de "rege al drogurilor".

Născut în 1977, Danny Dyer are povestea tipică a unui băiat crescut într-un cartier londonez şi probabil că nu ar fi intrat niciodată în breasla actorilor dacă nu ar fi fost remarcat, pe când avea 14 ani, de către un agent la Sunday School care l-a selectat pentru rolul Martin Fletcher în multaclamata serie "Suspect de crimă" produsă de Granada Television şi având-o în rolul principal pe Helen Mirren.

Considerat, la momentul actual, unul dintre cei mai buni actori ai generaţiei sale, Danny Dyer a "jucat" deja pe mai multe fronturi. Este preşedinte ale unei mici echipe de fotbal, a avut numeroase roluri în filme şi în piese de teatru, a pus vocea pentru jocuri video, a apărut în show-uri şi seriale de televiziune şi are o rubrică permanentă în publicaţia "Zoo Weekley".
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/BNjoiGtXss4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: