Evenimentul Zilei > Actualitate > Ungureanu, apel către români:Suntem mulţi, nu suntem proşti şi nici laşi. Trebuie să ne luăm ţara înapoi!
Ungureanu, apel către români:Suntem mulţi, nu suntem proşti şi nici laşi. Trebuie să ne luăm ţara înapoi!

Ungureanu, apel către români:Suntem mulţi, nu suntem proşti şi nici laşi. Trebuie să ne luăm ţara înapoi!

Fostul premier, Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că USL este o ameninţare la adresa stabilităţii României, adăugând că viitorul ţării depinde de fiecare roman în parte.

"USL a devenit o ameninţare la adresa stabilităţii României. Singura mare greşeală a acestui plan organizat minuţios este următoarea: ne dispreţuiesc şi ne consideră proşti şi laşi. Se înşeală amarnic. Suntem mulţi, vom fi şi mai mulţi, nu suntem proşti şi le vom dovedi că nu suntem laşi. Trebuie să fim conştienţi că totul depinde de noi, că din momentul acesta responsabilitatea pentru prezentul şi viitorul României depinde de fiecare cetăţean. Trebuie să ne luăm ţara înapoi!", a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu, citat de Mediafax.

Fostul prim-ministru a adăugat că în ultimele zile toate instituţiile fundamentale ale statului au fost atacate, iar ordinea constituţională a fost suspendată.

"Ne confruntăm cu o situaţie în care o organizaţie politică nu mai respectă nicio lege, nicio regulă, în ciuda declaraţiilor şi a ieşirilor publice ale reprezentanţilor ei. Nu mai este respectată nicio normă, nu mai este respectată nicio cutumă. Nu se spune că «aceasta este lupta politică, aşa este jocul politic». Jocul lor politic poate că este aşa, dar nu au dreptul să se joace cu ţara noastră şi cu viaţa noatră ca să-şi protejeze privilegiile, averile, ca să scape de condamnări şi ca să nenorocească destinul familiilor noastre", a încheiat Mihai Răzvan Ungureanu.