Alexandru Cumpănașu, nepotul Alexandrei Măceșanu, susține că experții Institutului Național de Medicină Legală (INML) nu au analizat încă rămășițele umane găsite de anchetatori într-o lizieră dintr-o pădure de lângă casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă.

„Acea cutie sau în ce se pun acele rămășițe nici nu a fost deschisă. Despre ce analiză vorbim? Cutia nici nu a fost deschisă. Cei de la INML nu au analizat nimic pentru că nu au deschis cutia. Informația este certă pe care o dau. DIICOT-ul a spus că nu a primit nimic. DIICOT-ul, după ce eu am infirmat (că ADN-ul de pe rămășițele ridicate din pădurea de lângă casa din din Caracal ar fi ale Alexandrei -n.r.), oamenii au spus clar, nu au primit de la INML care să confirme ceva. Mă refer la cele din liziera din pădure, desigur”, a declarat Alexandru Cumpănașu, la Antena 3.

Anchetatorii au găsit marți alte fragmente osoase și dinți într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată de Gheorghe Dincă, medicii legiștii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, a anunțat DIICOT. Rămășițele au fost transmise Institutului Național de Medicină Legală (INML) pentru analiză.

Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că are numele celor patru și un martor “de o credibilitate foarte mare” și că a dat aceste nume și toate informațiile Parchetului, iar de mai bine de o săptămână nu s-a făcut nicio audiere în acest sens, pentru a se stabili dacă vreunul dintre cei patru are vreo legătură cu principalul suspect al crimelor din Caracal.